Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Холодильник Kernau KFRC 18161.1 NF W

Код товару: 349628
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Kernau
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Холодильники Холодильник Kernau KFRC 18161.1 NF W

Швидке заморожування забезпечує більш тривалу свіжість та збереження поживної цінності продуктів, тому холодильник Kernau KFRC 18161.1 NF W оснастив спеціальною функцією Super Freeze, завдяки якій ви можете охолоджувати багато продуктів одночасно.

Ціна: 19178 грн
шт

Опис товару Холодильник Kernau KFRC 18161.1 NF W

 No Frost Multi Cooling дозволить ідеально регулювати рівень температури та підтримувати відповідний для кожної камери рівень вологості. Це важлива функція не тільки з точки зору безпечного зберігання продуктів, але й для терміну служби пристрою. Система No Frost запобігає осіданню інею на стінках холодильника, що значно знижує відсоток поломок.

 
Функція Eco дозволяє приладу працювати з оптимальними налаштуваннями температури в холодильнику та морозильній камері, що призводить до зниження споживання енергії, збереження навколишнього середовища. Пристрій оснащений економною світлодіодною технологією освітлення та високим класом енергоспоживання F, що дозволяє скоротитивитрати електроенергії приблизно на 20%.
 
Можливість перевішування дверцят
Холодильники Kernau можуть змінювати напрямок відчинення дверей. Їх можна встановити праворуч або ліворуч, залежно від переваг користувачів.
 
NO FROST MULTI COOLING
Це незалежне охолодження холодильника та морозильного відділення. Система дозволяє точно контролювати температуру. А завдяки незалежним вентиляторам вологість у камерах залишається на відповідному рівні, що дозволяє зберігати продукти свіжими тривалий час.
 
Автоматична розморозка
Ця функція працює наступним чином: на задній стінці холодильника збираються краплі води, якістікають у спеціальну ємність. Завдяки цьому на стінах морозилки не намерзає іній.
 
XL ZONE
Велика камера, яку можна отримати, вийнявши полиці та ящики з морозильної камери. Ви можете зберігати великі продукти, які не розміщуються в ящиках морозильної камери. Завдяки цьому простір можна використовувати ще ефективніше та насолоджуватися більшою ємністю холодильника.
 
Функція ECO
Надає можливість працювати оптимально, автоматично встановлюючи температуру в холодильнику та морозилці. Це забезпечує скорочення споживання електроенергії до мінімуму.

Холодильник Kernau KFRC 18161.1 NF W Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Холодильник Kernau KFRC 18161.1 NF W в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Холодильники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Холодильники и купити Холодильник Kernau KFRC 18161.1 NF W в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Холодильник Kernau KFRC 18161.1 NF W

Встановлення
Отдельностоящий (соло)
Тип холодильника Двухкамерный
Система охолодження No Frost (сухая)
Розташування морозильної камери
Нижнее
Об'єм холодильника, л 207 л
Обсяг морозильної камери, л 88 л
Керування Механическое
Рівень шуму
41 дБ
Потужність заморожування 4.2 кг/24 ч
Габарити (ШxГxВ) 186 х 59.5 х 60 см
Вага
60 кг

* Технічні характеристики Холодильник Kernau KFRC 18161.1 NF W можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Холодильник Kernau KFRC 18161.1 NF W

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Холодильник Kernau KFRC 18161.1 NF W

Код товару: 360438
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 326438
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 223129
На замовлення, 1-3 дні
Beko RCSA 366K31W 19307 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →