Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Холодильник SNAIGE RF34SM-S0002G

Код товару: 219725
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Snaige
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Холодильники Холодильник SNAIGE RF34SM-S0002G

Ціна: 14921 грн
шт

Опис товару Холодильник SNAIGE RF34SM-S0002G

Розморозка стінки, що «плаче»
Холодильник Snaige RF34SM-S0002G використовує для розморожування своїх відділень опцію «плаче» стінки: статична розморозка, що передбачає нагрівання однієї зі стінок, за яким слідує розтоплення інея, що відклався на ній. Так усередині підтримується постійний стан без криги, що дуже зручно і не вимагає розморозок у класичному розумінні цього слова.

Удароміцні скляні полиці
Внутрішній простір поділено на відділення за допомогою скляних полиць. Структура загартованого ударостійкого скла дає полицям витримувати на собі досить велику вагу і дозволяє не дряпатися при механічному впливі. Також вони добрепропускають світло, не затінюючи простір камери.

Опція прискореного заморожування
Заморожування на максимально можливій мінусовій температурі дозволить швидко відновити температурний баланс у разі його порушення вміщеними всередину теплими продуктами.

Відділення для дрібних продуктів
Один із відсіків морозилки призначений для дрібних продуктів (типу ягід). У ньому вони розташуються в комфортному порядку, легко будуть заморожені без злипання, а також не випадуть і не загубляться, як це може бути, якщо ви помістите їх до загального відділення.

Антибактеріальне покриття
Для забезпечення гігієнічного використання внутрішні покриття стінок камери оброблені антибактеріальним.складом. Такий шар запобігає розмноженню мікроорганізмів, які спричиняють неприємні аромати всередині камери.

Енергоефективна робота
Варто відзначити здатність техніки до роботи з мінімальним споживанням електроенергії, про що свідчить показник А+. Компресор допоможе не тільки заощадити кошти власного гаманця, а й загалом зробити свій внесок у зменшення споживання природних ресурсів.

Холодильник SNAIGE RF34SM-S0002G Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Холодильник SNAIGE RF34SM-S0002G в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Холодильники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Холодильники и купити Холодильник SNAIGE RF34SM-S0002G в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Холодильник SNAIGE RF34SM-S0002G

* Технічні характеристики Холодильник SNAIGE RF34SM-S0002G можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Холодильник SNAIGE RF34SM-S0002G

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на SNAIGE RF34SM-S0002G

Код товару: 345734
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 200514
На замовлення, 1-3 дні
Gorenje FH 301 CW 15222 грн
Код товару: 212975
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →