Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Об'єктив SIGMA 18-35mm f/1.8 DC HSM FOR CANON ART

Код товару: 240062
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Sigma
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Об'єктиви для фотоапаратів Об'єктив SIGMA 18-35mm f/1.8 DC HSM FOR CANON ART

Об'єктив SIGMA 18-35mm f/1.8 DC HSM FOR CANON ART – це флагманська модель у новій лінійці лінз Art, що пропонує унікальні можливості для прояву творчих талантів. Цей ширококутний об'єктив створювався з урахуванням інноваційних оптичних технологій, завдяки чому його можна успішно використовувати для роботи в студії, на вулиці або на природі.

Ціна: 27692 грн
шт

Опис товару Об'єктив SIGMA 18-35mm f/1.8 DC HSM FOR CANON ART

Об'єктив SIGMA 18-35mm f/1.8 DC HSM FOR CANON ART - це флагманська модель у новій лінійці лінз Art, що пропонує унікальні можливості для прояву творчих талантів. Цей ширококутний об'єктив створювався з урахуванням інноваційних оптичних технологій, завдяки чому його можна успішно використовувати для роботи в студії, на вулиці або на природі.
 
Чудова якість зображення
Поєднання в конструкції об'єктива Sigma AF 35mm скла FLD і SLD забезпечує оптимізований розподіл потужності об'єктива і допомагає покращити якість зображення і досягти більш чистого та м'якого ефекту боке.
 
Надійність та функціональність конструкції
Sigma AF 35mm забезпечує високуфункціональність та комфорт під час роботи. При виробництві корпусу об'єктива був використаний новий TSC (термостійкий композит), який гарантує мінімальну термоусадку та підвищену міцність. TSC відмінно поєднується з металевими деталями і дозволяє досягти високоточної конструкції лінз. Гіперзвуковий двигун HSM, що використовується в об'єктиві, підвищує швидкість автофокусування та працює практично безшумно.
 
Ексклюзивне програмне забезпечення
Спеціально розроблене програмне забезпечення SIGMA Optimization Pro дозволяє налаштувати положення фокусу, оновлювати прошивку об'єктива та створювати індивідуальні характеристики. Для цього потрібно лишепідключити об'єктив до комп'ютера за допомогою роз'єму USB DOCK і зайти в програму для налаштування.
 
Ніяких відблисків
Оптична конструкція Sigma AF 35mm стійка до потужних джерел падаючого світла та дозволяє знімати при складному освітленні. Унікальна технологія Super Multi-Layer Coating від SIGMA пригнічує відблиски та ореоли в кадрі та дозволяє отримувати чіткі та висококонтрастні зображення навіть при контровому світлі.
 
Приголомшлива чіткість
Sigma AF 35mm має унікальні характеристики, які роблять об'єктив кращим вибором при зйомках небесних тіл і нічних пейзажів. Використання різних типів ексклюзивного скла з низькою дисперсією, асферична форма лінзи в передній частині таоптимальне розподілення потужності забезпечує відмінну якість знімків в умовах поганого освітлення без залишкової хроматичної оберації.

Об'єктив SIGMA 18-35mm f/1.8 DC HSM FOR CANON ART Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Об'єктив SIGMA 18-35mm f/1.8 DC HSM FOR CANON ART в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Об'єктиви для фотоапаратів купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Об'єктиви для фотоапаратів и купити Об'єктив SIGMA 18-35mm f/1.8 DC HSM FOR CANON ART в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Об'єктив SIGMA 18-35mm f/1.8 DC HSM FOR CANON ART

Система Canon
Nikon
Minolta
Pentax
Sony
Тип Стандартний, ширококутний
Тип кріплення Canon EF-S
Стабілізатор зображення Ні
Світлосила Фокусування: автоматичне, ручне
Тип діафрагми f/1.8
Трансфокатор (зум) Змінний (zoom)

* Технічні характеристики Об'єктив SIGMA 18-35mm f/1.8 DC HSM FOR CANON ART можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Об'єктив SIGMA 18-35mm f/1.8 DC HSM FOR CANON ART

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на SIGMA 18-35mm f/1.8 DC HSM FOR CANON ART

Код товару: 342529
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 342491
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 342526
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →