Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Об'єктив SIGMA 16mm f/1.4 DC DN LENS FOR MICRO FOUR THIRDS CONTEMPORARY

Код товару: 240061
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Sigma
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Об'єктиви для фотоапаратів Об'єктив SIGMA 16mm f/1.4 DC DN LENS FOR MICRO FOUR THIRDS CONTEMPORARY

Ця модель показує оптимістичні результати під час роботи у складних умовах освітлення, оскільки оснащена світлосильною діафрагмою f/1.4, а також забезпечує більший контроль фокусування для створення ефектів малої глибини різкості.

Ціна: 9245 грн
шт

Опис товару Об'єктив SIGMA 16mm f/1.4 DC DN LENS FOR MICRO FOUR THIRDS CONTEMPORARY

Об'єктив SIGMA 16mm f/1.4 DC DN LENS FOR MICRO FOUR THIRDS CONTEMPORARY
 
Ця модель показує оптимістичні результати під час роботи в складних умовах освітлення, оскільки оснащена світлосильною діафрагмою f/1.4, а також забезпечує більший контроль фокусування для створення ефектів малої глибини різкості. Ширококутний об'єктив з фокусною відстанню 16 мм з кутом огляду 83.2°, що визначає основне призначення пристрою - це інтер'єрна та пейзажна зйомка, з мінімальною дистанцією фокусування 25 сантиметрів.
 
Оптична схема багата на наявність великої кількості елементів до їх числа входять два асферичні елементи, три елементи FLD і три два елементи SLD, такий арсеналактивно пригнічує кольорові окантовки та різні аберації, щоб забезпечити високу чіткість та контрастність у всьому діапазоні діафрагми. Окремі елементи оснащені Super Multi-Layer Coating для придушення відблисків та ореолів, особливо ефективно проявляється їхня позитивна дія в умовах сильного освітлення.
 
Кроковий двигун автофокусу AF сподобається як фотографам, так і відеооператорам, тому що спрацьовує швидко, точно і майже безшумно. Закруглена діафрагма з дев'ятьма пелюстками сприяє високій якості боке.
 
Пило- та вологозахисна конструкція дозволяє використовувати цей об'єктив у складних погодних умовах. Корпус об'єктива створено з використаннямматеріалу Thermally Stable Composite (TSC) разом із традиційними металами для розширених температурних умов. Байонетне кріплення виготовлене з латуні для забезпечення точності кріплення та довговічності об'єктива.
 
Купити об'єктив SIGMA 16mm f/1.4 DC DN LENS FOR MICRO FOUR THIRDS CONTEMPORARY ви можете, оформивши замовлення у нас на сайті, а також за телефоном.

Об'єктив SIGMA 16mm f/1.4 DC DN LENS FOR MICRO FOUR THIRDS CONTEMPORARY Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Об'єктив SIGMA 16mm f/1.4 DC DN LENS FOR MICRO FOUR THIRDS CONTEMPORARY в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Об'єктиви для фотоапаратів купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Об'єктиви для фотоапаратів и купити Об'єктив SIGMA 16mm f/1.4 DC DN LENS FOR MICRO FOUR THIRDS CONTEMPORARY в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Об'єктив SIGMA 16mm f/1.4 DC DN LENS FOR MICRO FOUR THIRDS CONTEMPORARY

Система Panasonic/Olympus
Тип Ширококутний
Тип кріплення Micro Four Thirds
Стабілізатор зображення Ні

* Технічні характеристики Об'єктив SIGMA 16mm f/1.4 DC DN LENS FOR MICRO FOUR THIRDS CONTEMPORARY можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Об'єктив SIGMA 16mm f/1.4 DC DN LENS FOR MICRO FOUR THIRDS CONTEMPORARY

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на SIGMA 16mm f/1.4 DC DN LENS FOR MICRO FOUR THIRDS CONTEMPORARY

Код товару: 233098
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 112776
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 342541
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →