Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Об'єктив SIGMA 24-70mm f/2.8 DG DN для SONY E-MOUNT ART

Код товару: 240063
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Sigma
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Об'єктиви для фотоапаратів Об'єктив SIGMA 24-70mm f/2.8 DG DN для SONY E-MOUNT ART

Ця модель розроблена головним чином задля досягнення чудових оптичних характеристик. Цей об'єктив спроектований таким чином, щоб на нього менше впливало сильне падаюче світло, наприклад, спалах.

Ціна: 47773 грн
шт

Опис товару Об'єктив SIGMA 24-70mm f/2.8 DG DN для SONY E-MOUNT ART

Об'єктив SIGMA 24-70mm f/2.8 DG DN для SONY E-MOUNT ART
 
Серія флагманських зум-об'єктивів F2.8 Art zoom розроблена головним чином для досягнення чудових оптичних характеристик.
В якості скляних матеріалів з наднизькою дисперсією широко використовуються шість елементів F і скла з низькою дисперсією (FLD) та два листи спеціального скла з низькою дисперсією (SLD), при цьому використовується оптична конструкція, призначена для бездзеркальних лінз.
 
Використовуючи три асферичні лінзи, цей зум-об'єктив ретельно пригнічує такі аберації, як осьова хроматична аберація або сагітальні аберації коми, які важко виправити при постобробці, налаштовує.роздільна здатність і досягає однорідності та чудових оптичних характеристик від центру до периферії на всьому протязі діапазон збільшення.
 
На додаток до супер багатошарового покриття використовується нанопористе покриття. Цей об'єктив спроектований таким чином, щоб на нього менше впливало сильне падаюче світло, наприклад, спалах.
 
Купити об'єктив SIGMA 24-70mm f/2.8 DG DN для SONY E-MOUNT ART ви можете, оформивши замовлення у нас на сайті, а також по телефону.

Об'єктив SIGMA 24-70mm f/2.8 DG DN для SONY E-MOUNT ART Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Об'єктив SIGMA 24-70mm f/2.8 DG DN для SONY E-MOUNT ART в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Об'єктиви для фотоапаратів купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Об'єктиви для фотоапаратів и купити Об'єктив SIGMA 24-70mm f/2.8 DG DN для SONY E-MOUNT ART в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Об'єктив SIGMA 24-70mm f/2.8 DG DN для SONY E-MOUNT ART

Система Sony
Leica
Формат Багатофункціональний
Тип Зум-об'єктиви, Стандартні Zoom
Тип кріплення Sony E
Стабілізатор зображення Є
Світлосила f/2.8
Трансфокатор (зум) 2.9x

* Технічні характеристики Об'єктив SIGMA 24-70mm f/2.8 DG DN для SONY E-MOUNT ART можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Об'єктив SIGMA 24-70mm f/2.8 DG DN для SONY E-MOUNT ART

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на SIGMA 24-70mm f/2.8 DG DN для SONY E-MOUNT ART

Код товару: 342552
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 342492
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 342433
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →