Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Шведська стінка-стійка з турніком Zelart SP-Planeta Лідер L-6783 сталь білий

Код товару: 318891
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelart
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Шведські стіни Шведська стінка-стійка з турніком Zelart SP-Planeta Лідер L-6783 сталь білий

Тип: спортивний комплекс; Умови застосування: Для приміщень; Вікова група: Для дорослих та дітей; Максимальна вага користувача: 120 кг; Висота приміщення для встановлення: 2,45 м-2,85 м; Розмір: 66x217x56 см; Матеріал: метал, пластик; Вид кріплення: До стіни

Ціна: 8328 грн
шт

Опис товару Шведська стінка-стійка з турніком Zelart SP-Planeta Лідер L-6783 сталь білий

Шведська стінка Лідер замінить вам походи до спортзалу, а також заощадить час та кошти. Цей снаряд, завдяки функціональним комплектуючим деталям, підійде для безлічі вправ. Так, загальний м'язовий тонус зазвичай підвищується на гімнастичних сходах, але ізолюючі вправи виконувати так само можливо. Наприклад, м'язи пояса верхніх кінцівок зручно опрацьовувати за допомогою турніка, оснащеного широким хватом, жим лежачи та присід – на брусах з навареними гачками для встановлення грифа. Лавка має рухливу ніжку і встановлюється під різними кутами, це дає гарантію включення не лише нижніх, а й верхніх м'язів черевної порожнини. Комфорт йде в ногу з компактністю таякістю спортивний куточок займає всього 0,6 м2, а при його виробництві були використані безпечні для житлових приміщень та здоров'я людей матеріали. Полімерний склад, що покриває металеві поверхні та яскраве пластикове обплетення на перемичках сходів приємні на дотик і не дозволяють ковзати долоням.

Шведська стінка-стійка з турніком Zelart SP-Planeta Лідер L-6783 сталь білий Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Шведська стінка-стійка з турніком Zelart SP-Planeta Лідер L-6783 сталь білий в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Шведські стіни купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Шведські стіни и купити Шведська стінка-стійка з турніком Zelart SP-Planeta Лідер L-6783 сталь білий в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Шведська стінка-стійка з турніком Zelart SP-Planeta Лідер L-6783 сталь білий

Огляд Шведські стінки
Максимальне навантаження 120 кг
Розміри 66x217x56 см
Вага 50 кг

* Технічні характеристики Шведська стінка-стійка з турніком Zelart SP-Planeta Лідер L-6783 сталь білий можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Шведська стінка-стійка з турніком Zelart SP-Planeta Лідер L-6783 сталь білий

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Шведська стінка-стійка з турніком Zelart SP-Planeta Лідер L-6783 сталь білий

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →