Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Шведська стінка-стійка з турніком Zelart SP-Planeta Demos L-4027 сталь сірий

Код товару: 318880
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelart
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Шведські стіни Шведська стінка-стійка з турніком Zelart SP-Planeta Demos L-4027 сталь сірий

Тип: спортивний комплекс; Умови застосування: Для приміщень; Вікова група: Для дорослих та дітей; Максимальна вага користувача: до 120 (начіпне обладнання до 50) кг; Висота приміщення для встановлення: 2,45 м-2,85 м; Розмір: 108х217х40 см; Матеріал: метал, пластик; Вид кріплення: У розпір/До стіни

Ціна: 8414 грн
шт

Опис товару Шведська стінка-стійка з турніком Zelart SP-Planeta Demos L-4027 сталь сірий

Шведська стінка Демос створена для спортивних занять у власній квартирі. Ця модель підходить як для фізичних вправ, спрямованих на зміцнення всіх м'язів тіла дорослих, так і для інтенсивного розвитку дітей. Знімні бруси виготовлені зі сталі, мають спинку та підлокітники, які знижують навантаження на лікті та поперек. Знімну лаву, що складається, можна закріпити для ефективної роботи над пресом або накачуванням тіла шляхом підняття штанги. Результативність тренувань досягається завдяки поліуретановим валикам для фіксації ніг, що дозволяє утримувати правильне та оптимальне положення. Привчати до спорту дітей корисно та необхідно з раннього віку. Враховуючи це,особливої ​​уваги заслуговує комплект навісного обладнання для юних спортсменів, оснащений мотузковими сходами, гімнастичними кільцями та канатом. Гарний дизайн комплексу, безперечно, сподобається дітлахам та їхнім батькам. Завдяки своєму привабливому вигляду спорткомплекс легко впишеться навіть у класичний інтер'єр, у маленьких квартирах вона так само гармонійно виглядатиме через свої невеликі габарити. Виконати установку можна самостійно, ознайомившись із докладним описом. Інструкція та набір всіх комплектуючих для монтажу додається. Кріплення проводиться за допомогою розпірних штоків між підлогою і стелею, а також зміцнивши стійки конструкції на стіні, використовуючи виноснікронштейни.

Шведська стінка-стійка з турніком Zelart SP-Planeta Demos L-4027 сталь сірий Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Шведська стінка-стійка з турніком Zelart SP-Planeta Demos L-4027 сталь сірий в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Шведські стіни купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Шведські стіни и купити Шведська стінка-стійка з турніком Zelart SP-Planeta Demos L-4027 сталь сірий в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Шведська стінка-стійка з турніком Zelart SP-Planeta Demos L-4027 сталь сірий

Огляд Шведські стінки
Максимальне навантаження 120 кг
Розміри 108х217х40 см
Вага 50 кг

* Технічні характеристики Шведська стінка-стійка з турніком Zelart SP-Planeta Demos L-4027 сталь сірий можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Шведська стінка-стійка з турніком Zelart SP-Planeta Demos L-4027 сталь сірий

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Шведська стінка-стійка з турніком Zelart SP-Planeta Demos L-4027 сталь сірий

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →