Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Шолом боксерський з повним захистом ZELART BO-1355 M-XL Червоний

Код товару: 316542
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelart
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Захист для боксу та бойових мистецтв Шолом боксерський з повним захистом ZELART BO-1355 M-XL Червоний

Шолом боксерський з повним захистом ZELART BO-1355 M-XL Червоний забезпечує найвищий ступінь захисту і користується широкою популярністю серед бійців-початківців.

Ціна: 1505 грн
шт

Опис товару Шолом боксерський з повним захистом ZELART BO-1355 M-XL Червоний

Шолом боксерський з повним захистом ZELART BO-1355 M-XL Червоний забезпечує найвищий ступінь захисту і користується широкою популярністю серед бійців-початківців.
 
Просунуті боксери, які бажають уникнути несподіваної «корекції» свого обличчя, також користуються ним. Він прикриває найбільш вразливі частини голови: лобово-скроневу та потиличну, а також вуха, вилиці та частково ніс.
 
Підборіддя спортсмена також захищене - його прикриває перемичка з посиленою накладкою. Безпосередньо захист здійснюється за рахунок контурного спіненого матеріалу (стирол-бутадієнової гуми) високої щільності, який має високі амортизуючі характеристики.
 
Для виготовлення шолома використовується високоякісний поліуретан, м'який та міцний одночасно. Він характеризується стійкістю до деформацій та зносу. Відрегулювати шолом точно за розміром голови допомагають широкі ремені із застібками-липучками на потилицю.

Шолом боксерський з повним захистом ZELART BO-1355 M-XL Червоний Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Шолом боксерський з повним захистом ZELART BO-1355 M-XL Червоний в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Захист для боксу та бойових мистецтв купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Захист для боксу та бойових мистецтв и купити Шолом боксерський з повним захистом ZELART BO-1355 M-XL Червоний в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Шолом боксерський з повним захистом ZELART BO-1355 M-XL Червоний

Тип Шоломи
Розмір M-XL
Матеріал Матеріал: поліуретан PU
Наповнювач: спінена стирол-бутадієнова гума SBR
Розміри M, L, XL

* Технічні характеристики Шолом боксерський з повним захистом ZELART BO-1355 M-XL Червоний можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Шолом боксерський з повним захистом ZELART BO-1355 M-XL Червоний

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Шолом боксерський з повним захистом ZELART BO-1355 M-XL Червоний

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →