Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Захист для гомілки та стопи Муай Тай, ММА, Кікбоксинг шкіряний RIVAL MA-6005, чорний-червоний р-р L

Код товару: 222128
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: MA
  • Гарантія: 0
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Захист для боксу та бойових мистецтв Захист для гомілки та стопи Муай Тай, ММА, Кікбоксинг шкіряний RIVAL MA-6005, чорний-червоний р-р L

Захист для гомілки та стопи Муай Тай, ММА, Кікбоксинг шкіряний RIVAL MA-6005 (р-р L, чорний-червоний)

Ціна: 1575 грн
шт

Опис товару Захист для гомілки та стопи Муай Тай, ММА, Кікбоксинг шкіряний RIVAL MA-6005, чорний-червоний р-р L

 Матеріал: шкіра, пінополіуретан.

Розмір/ріст: L/173-182 см.
Колір: чорно-червоний.
Кріплення: комбіноване (гумка, липучка).
Призначення: для захисту від травм гомілки та стопи.
 
Захист RIVAL MA-6005 – відрізняється від інших ремінним зчленуванням щитків гомілки та стопи, що забезпечує найбільш природний діапазон руху ніг. Як захисне спорядження вони не поступаються будь-яким іншим щиткам із натуральної шкіри та відповідають репутації бренду.
 
Призначення
У деяких видах єдиноборств (муай-тай, ММА, кікбоксинг) удари ногами завдаються так само часто, як і руками. При цьому вони мають нищівну силу - постраждати може як атакуючий боєць,і його противник. Щоб звести до мінімуму ризик травм, використовуються спеціальні захисні накладки для гомілки та стопи, які захищають великогомілкову кістку, плюсневі кістки та нижню частину колінного суглоба.
 
Зберігаючи ноги спортсменів від пошкоджень, щитки не впливають на маневреність чи техніку бою. Тому і новачки, і професіонали з великим успіхом використовують їх при роботі з боксерським мішком, під час тренувальних поєдинків та на змаганнях.
 
Опис снаряда
Для виготовлення цього елемента захисного екіпірування використовується якісна натуральна шкіра, м'яка, але міцна та стійка до розривів. Спінений матеріал високої щільності прикриваєударну поверхню - гомілку і стопу, роблячи її площу більшою. За рахунок цього знижуються травмуючі наслідки удару при збереженні його сили. Захист оснащений кріпленням, яке складається з двох широких ременів із застібками на липучках у поєднанні з еластичними лямками під ступнею та на п'яті. Це дозволяє досягти ідеального прилягання щитків до ноги та запобігти їх зміщенню під час тренувань або змагань.
 
 
Переваги:
 
Високоякісні матеріали гарантують тривалий термін служби виробу.
Ідеально підходить як для людей, які починають свою кар'єру в бойових мистецтвах, так і для досвідчених бійців.
Ергономічний крій забезпечує комфорті не заважає рухам.
 

Захист для гомілки та стопи Муай Тай, ММА, Кікбоксинг шкіряний RIVAL MA-6005, чорний-червоний р-р L Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Захист для гомілки та стопи Муай Тай, ММА, Кікбоксинг шкіряний RIVAL MA-6005, чорний-червоний р-р L в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Захист для боксу та бойових мистецтв купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Захист для боксу та бойових мистецтв и купити Захист для гомілки та стопи Муай Тай, ММА, Кікбоксинг шкіряний RIVAL MA-6005, чорний-червоний р-р L в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Захист для гомілки та стопи Муай Тай, ММА, Кікбоксинг шкіряний RIVAL MA-6005, чорний-червоний р-р L

Тип Захист для гомілки та стопи
Розмір чорний червоний
Матеріал шкіра, пінополіурета
Розміри Л
Вага для запобігання травм гомілки та стопи

* Технічні характеристики Захист для гомілки та стопи Муай Тай, ММА, Кікбоксинг шкіряний RIVAL MA-6005, чорний-червоний р-р L можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Захист для гомілки та стопи Муай Тай, ММА, Кікбоксинг шкіряний RIVAL MA-6005, чорний-червоний р-р L

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Захист для гомілки та стопи Муай Тай, ММА, Кікбоксинг шкіряний RIVAL MA-6005, чорний-червоний р-р L

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →