Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Захист гомілки та стопи для єдиноборств ZELART ВО-1376 S-XL Чорний-білий

Код товару: 316493
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelart
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Захист для боксу та бойових мистецтв Захист гомілки та стопи для єдиноборств ZELART ВО-1376 S-XL Чорний-білий

Захист гомілки та стопи для єдиноборств ZELART BO-1376 S-XL Чорно-білий - стильний та надійний захист для гомілки та стопи, який використовується практично у всіх видах бойових мистецтв, де практикують удари ногами.

Ціна: 1691 грн
шт

Опис товару Захист гомілки та стопи для єдиноборств ZELART ВО-1376 S-XL Чорний-білий

Захист гомілки та стопи для єдиноборств ZELART BO-1376 S-XL Чорно-білий - стильний та надійний захист для гомілки та стопи, який використовується практично у всіх видах бойових мистецтв, де практикують удари ногами.
 
Вона захищає від травм м'які тканини та кістки спортсмена як під час роботи зі снарядами, так і в спарингах. Для виготовлення захисту використовується високоякісна синтетична шкіра на основі поліуретану, яка відрізняється високою стійкістю до пошкоджень. Наповнювачем служить етиленвінілацетат, який чудово гасить силу удару, розсіює його енергію і, власне, запобігає травмам.
 
Дизайн щитків розроблений таким чином, щоб забезпечити максимально можливий захист, не обмежуючи рухів. Шингарти складаються з 3-х сегментів, які прикривають гомілкові кістки, підйом стопи і гомілковостопний суглоб. На ногах вони фіксуються за допомогою трьох ременів (під коліном, на щиколотці та на п'яті) на застібку

Захист гомілки та стопи для єдиноборств ZELART ВО-1376 S-XL Чорний-білий Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Захист гомілки та стопи для єдиноборств ZELART ВО-1376 S-XL Чорний-білий в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Захист для боксу та бойових мистецтв купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Захист для боксу та бойових мистецтв и купити Захист гомілки та стопи для єдиноборств ZELART ВО-1376 S-XL Чорний-білий в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Захист гомілки та стопи для єдиноборств ZELART ВО-1376 S-XL Чорний-білий

Тип Захист гомілки та стопи
Розмір S-XL
Матеріал Етиленвінілацетат EVA
Розміри S/155-165 см; M/166-174 см; L/175-182 см; XL/182 см

* Технічні характеристики Захист гомілки та стопи для єдиноборств ZELART ВО-1376 S-XL Чорний-білий можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Захист гомілки та стопи для єдиноборств ZELART ВО-1376 S-XL Чорний-білий

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Захист гомілки та стопи для єдиноборств ZELART ВО-1376 S-XL Чорний-білий

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →