Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники Scosche RH656MD

Код товару: 114086
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Scosche
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники Scosche RH656MD

Навушники/телефонна гарнітура; спосіб підключення: провідний; опір: 32 Ом; тип конструкції: накладні; тип акустичного оформлення: закриті; пульт ДК: + (трьохкнопковий пульт управління); довжина шнура: 1,8 м

Ціна: 688 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Навушники Scosche RH656MD

 Конструкція

Тип конструкції:
Типконструкції — конструкція навушників/гарнітур може бути кількох типів. Повнорозмірні - навушники з великим оголов'ям і амбушюрами, що повністю охоплюють вухо, в таких пристроях використовують мембрани більшого діаметру, що дозволяє отримувати якісніший і чистіший звук. Накладні - навушники, які накладаються безпосередньо на вушну раковину, не охоплюючи її, вони мають меншу вагу, ніж повнорозмірні і є відмінним вибором для портативної техніки. Вкладиші - навушники даної конструкції вставляють безпосередньо у вушну раковину, є найпоширенішими, але мають основний мінус - недостатню звукоізоляцію, а також не всі моделі даної конструкції можутьзабезпечити достатню якість звучання. Вакуумні (затички) - вставляються у вушний канал, тим самим блокуючи зовнішні шуми та забезпечують хорошу звукоізоляцію.

накладні

Тип акустичного оформлення:

закриті

Тип кріплення:

голова

Матеріали (голова/чаш/амбушюр):

пластик/шкірозамінник

Складна конструкція:

ні

Поворотні чаші:
Поворотнічаші - можливість повороту чаш з динаміками. Затребувані навушники з поворотними чашами ді-джеями, через гнучкість і можливість чути одним вухом те, що грає в залі, а другим вибирати наступні композиції.

ні

Водостійкий корпус:

ні

Аудіо характеристики
Конструкція випромінювача:
Конструкція випромінювача — випромінювачі в навушниках бувають декількох типів. Найпоширеніші на даний момент це динамічні випромінювачі - навушники з даними випромінювачами охоплюють будь-який ціновий діапазон, можуть мати широкий діапазон відтворюваних частот і видавати хороший бас.З врівноваженим якорем (арматурні) - другий за популярністю вид випромінювачів у навушниках.Дані випромінювачі мають високу точність звучання, але менший діапазон частот, ніж динамічні.навушники як з одним, так і з кількома випромінювачами в одному навушнику, за рахунок чого досягається висока якість звуку. Дуже рідко зустрічаються електростатичні, ізодинамічні та ортодинамічні випромінювачі - у подібних навушниках висока чіткість відтворення без завалів у будь-яку сторону частот, але й дуже висока ціна.

динамічні

Кількість випромінювачів в одному навушнику:

1

Частотний діапазон, Гц:
Частотний діапазон, Гц — можливість навушників відтворювати певну ділянку частот. Чим ширша подібна ділянка, тим більше звуків здатні видати випромінювачі в навушниках. Варто зважати на той фактор, що за середньостатистичними даними вухо людини сприймає частоти від 16 до 20000 Гц.

15 - 30 000

Опір, Ом:
Опір,Ом — номінальний опір на вході навушників. Підбирати навушники з опору варто під певний пристрій – для мобільних телефонів та портативних плеєрів оптимальним буде 16-32 Ома, максимум – 60, а от для стаціонарної техніки можна дивитися моделі і з більш високим опором. Чим менший опір, тим більше струму потрібно від джерела звуку при меншій напрузі, це варто враховувати при виборі навушників для плеєра і телефону, так як акумулятор буде розряджатися швидше, але і гучність навушників буде набагато вищою, правда з невеликими спотвореннями. Високоомні навушники вимагають низького рівня струму при високій напрузі, через що кількість спотворень зводиться домінімуму, але гучність на портативних пристроях буде мінімальною.

32

Чутливість, дБ:
Чутливість, дБ — основний фактор, який впливає на гучність навушників. Чим вище чутливість навушників/гарнітур, тим вище рівень гучності.

105 ± 3 дБ

Максимальна вхідна потужність, мВт:

40

Діаметр динаміків, мм:
Діаметрдинаміків, мм — дана характеристика відноситься до всіх моделей навушників, крім навушників з випромінювачами з урівноваженим якорем. Чим більший діаметр динаміків у навушниках, тим більша якість звуку.

40

Тип магніту:

неодимовий

Активне шумозаглушення:

ні

Навушники Scosche RH656MD Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники Scosche RH656MD в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники Scosche RH656MD в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники Scosche RH656MD

Тип Навушники/телефонна гарнітура
Тип дизайну накладні
Метод з'єднання Провідне
Версія Bluetooth Ні
Тип акустичної конструкції Закриті
Тип кріплення Дуга над головою
Дизайн випромінювача Динамічний
Забарвлення Чорний

* Технічні характеристики Навушники Scosche RH656MD можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники Scosche RH656MD

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Scosche RH656MD

Код товару: 313076
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 107816
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 306914
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →