Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники GEMBIRD MHP-903

Код товару: 107816
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Gembird
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники GEMBIRD MHP-903

Навушники; спосіб підключення: провідний; опір: 32 Ом; тип конструкції: накладні; тип акустичного оформлення: закриті; довжина шнура: 1,5 м

Ціна: 731 грн
шт

Опис товару Навушники GEMBIRD MHP-903

 Конструкція

Тип конструкції: 
Тип конструкції — конструкція навушників/гарнітур може бути кількох типів. Повнорозмірні - навушники з великим оголов'ям і амбушюрами, що повністю охоплюють вухо, в таких пристроях використовують мембрани більшого діаметру, що дозволяє отримувати якісніший і чистіший звук. Накладні - навушники, які накладаються безпосередньо на вушну раковину, не охоплюючи її, вони мають меншу вагу, ніж повнорозмірні і є відмінним вибором для портативної техніки. Вкладиші - навушники даної конструкції вставляють безпосередньо у вушну раковину, є найбільшпоширеними, але мають основний мінус - недостатню звукоізоляцію, а також не всі моделі даної конструкції можуть забезпечити достатню якість звучання. Вакуумні (затички) - вставляються у вушний канал, тим самим блокуючи зовнішні шуми та забезпечують хорошу звукоізоляцію.

накладні

Тип акустичного оформлення: 
Тип акустичного оформлення — існує 3 типи акустичного оформлення: закриті (не пропускають зовнішні шуми та ізолюють від навколишнього середовища. Задня стінка навушників не має отворів і повністю закрита. Такі моделі можна використовувати у галасливих місцях.Мінусом є високий тиск на голову та погіршення низьких частот при нещільному приляганні амбушюр), відкриті (частково пропускають зовнішні шуми і чутно оточуючим. Задня стінка має отвори. Навушники відкритого типу звучать більш природно та натурально порівняно із закритими. При високому рівні оточуючого шуму у відкритих навушниках буде погано чути) і напіввідкриті (проміжний варіант між відкритими і закритими навушниками. Можуть мати або не мати отворів на чашах і мати хорошу звукоізоляцію або навпаки. У навушниках даного типу акустичного оформлення може бути використана особлива конструкція, яка за звуком може нагадувати як закриті моделі, так івідкриті).

закриті

Тип кріплення: 
Тип кріплення — навушники мають кілька типів кріплення, це: оголов'я (навушники кріпляться на голові за допомогою дуги, яка з'єднує дві чаші з динаміками), потилична дужка (кріплення з допомогою дуги, яка огинає потилицю і з'єднує два навушники), завушини (навушники із завушним кріпленням, яке огинає вушну раковину і фіксується. Даний вид кріплення забезпечує міцну посадку на вухах) та внутрішньоканальне кріплення (навушники без кріплення, які тримаються всередині вушних амбушюр).

голова

Матеріали (голова/чаш/амбушюр): 
Матеріали (голова/чаш/амбушюр) — матеріали виготовлення навушників. Можуть зустрічатися моделі з дерев'яною або металевою оголов'ям, чашами та шкіряними амбушюрами. Але в більшості випадків у конструкції використовується пластик, а амбушюри виконані із замінника шкіри або із силікону у разі внутрішньоканальних.

пластик/пластик/шкірозамінник

Складана конструкція: 
Складна конструкція — конструктивна можливість складання навушників длятранспортування. Є важливою особливістю при активному способі життя або постійних роз'їздах, оскільки навушники у складеному стані займають набагато менше місця, ніж звичайні навушники.

ні

Поворотні чаші: 
Поворотні чаші - можливість повороту чаш з динаміками. Затребувані навушники з поворотними чашами ді-джеями, через гнучкість і можливість чути одним вухом те, що грає в залі, а другим вибирати наступні композиції.

ні

Водостійкий корпус: 
Водостійкий корпус — навушники виготовлені за допомогою матеріалів, що не пропускають вологу. Є хорошим варіантом для активних видів спорту.

ні

Аудіо характеристики
Конструкція випромінювача: 
Конструкція випромінювача — випромінювачі в навушниках бувають декількох типів. Найпоширеніші на даний момент це динамічні випромінювачі - навушники з даними випромінювачами охоплюють будь-який ціновий діапазон, можуть мати широкий діапазон частот, що відтворюються, і видавати хороший бас. З урівноваженим якорем (арматурні) - другий попопулярність вид випромінювачів в навушниках. Дані випромінювачі мають високу точність звучання, але менший діапазон частот, ніж динамічні. Випускаються навушники як з одним, так і з кількома випромінювачами в одному навушнику, за рахунок чого досягається висока якість звуку. Дуже рідко зустрічаються електростатичні, ізодинамічні та ортодинамічні випромінювачі - у подібних навушниках висока чіткість відтворення без завалів у будь-яку сторону частот, але й дуже висока ціна.

динамічні

Кількість випромінювачів в одному навушнику:
Кількість випромінювачів в одномунавушник — деякі навушники обладнані декількома випромінювачами (динаміками) для створення більш високоякісного звуку. Подібне рішення може використовуватися як для навушників з підтримкою об'ємного звуку 5.1 і 7.1, так і для високоякісних моделей, де кожен випромінювач відтворює певні частоти, внаслідок чого досягається якісніший звук.

1

Частотний діапазон, Гц: 
Частотний діапазон, Гц - можливість навушників відтворювати певну ділянку частот. Чим ширша подібна ділянка, тим більше звуків здатні видати випромінювачів навушниках. Варто зважати на той фактор, що за середньостатистичними даними вухо людини сприймає частоти від 16 до 20000 Гц.

20-20000

Опір, Ом: 
Опір, Ом — номінальний опір на вході навушників. Підбирати навушники з опору варто під певний пристрій – для мобільних телефонів та портативних плеєрів оптимальним буде 16-32 Ома, максимум – 60, а от для стаціонарної техніки можна дивитися моделі і з більш високим опором. Чим менший опір, тим більше струму потрібно від джерела звуку при меншій напрузі, це варто враховувати привиборі навушників для плеєра і телефону, так як акумулятор буде розряджатися швидше, але і гучність навушників буде набагато вищою, правда з невеликими спотвореннями. Високоомні навушники вимагають низького рівня струму при високій напрузі, через що кількість спотворень зводиться до мінімуму, але гучність на портативних пристроях буде мінімальною.

32

Чутливість, дБ: 
Чутливість, дБ — основний фактор, який впливає на гучність навушників. Чим вище чутливість навушників/гарнітур, тим вищий рівень гучності.

108

Максимальна вхідна потужність, мВт: 
Максимальна вхідна потужність, мВт — даний параметр описує яку можна подати потужності на навушники, щоб вони не вийшли з ладу.

немає даних

Діаметр динаміків, мм: 
Діаметр динаміків, мм — дана характеристика відноситься до всіх моделей навушників, крім навушників з випромінювачами з урівноваженим якорем. Чим більший діаметр динаміків у навушниках, тим більша якість звуку.

немає даних

Тип магніту розрізняють два види магнітів: феритові і неодимові. Неодимові магніти при своїй мінімальній вазі мають високу магнітну силу у порівнянні зі звичайними феритовими магнітами.

немає даних

КНД (коефіцієнт нелінійних спотворень), %: 
КНІ (коефіцієнт нелінійних спотворень), % — показник оцінки точності сигналу, що передається - чим менше значення КНІ, тим менше спотворення і вище точність передачі звуку.< /div>

немає даних

Активне шумозаглушення: 
Активне шумозаглушення — додаткова функція, яка забезпечує кращу звукоізоляцію шляхом уловлювання шумів, інвертування по фазі і додавання до основного звуку, що йде в навушники. Для забезпечення активного шумоподавлення потрібно окреме живлення, внаслідок чого навушники з активним шумоподавленням оснащені акумулятором або батареями АА, ААА.

ні

Мікрофон
Тип мікрофона за принципом дії: 
Тип мікрофона за принципом дії — на даний моментпрактично в будь-яких гарнітурах використовуються динамічні мікрофони - найпоширеніший тип мікрофонів, за конструкцією аналогічний з динамічним випромінювачем, тільки процес відбувається навпаки. Також існують конденсаторні, вугільні, п'єзомікрофони та оптоакустичні мікрофони, але в сучасний час подібні мікрофони практично не використовуються в гарнітурах.

ні

Конструкція мікрофона: 
Конструкція мікрофона — існує кілька видів конструкцій мікрофона в гарнітурах: вбудований в кабель (мікрофон знаходиться на кабелі, часто зустрічається в телефоннихгарнітурах), вбудований у навушник (одна з чаш навушників обладнана отвором з мікрофоном), винесений регульований (мікрофон знаходиться на штанзі, яка винесена окремо з одного навушника, передбачена можливість регулювання в різних площинах), винесений нерегульований (мікрофон знаходиться на штанзі, яка окремо з одного навушника, немає можливості регулювання, найчастіше на комп'ютерних гарнітурах з одним вухом), винесений знімний (мікрофон знаходиться на штанзі, яка винесена окремо з одного навушника, є можливість зняття мікрофона), винесений висувний (мікрофон, іноді телескопічного типу, знаходиться на штанзі, яка висувається з одного навушника, єможливість коригування довжини).

ні

Спрямованість: 
Спрямованість — розрізняють всеспрямовані (мікрофон сприймає всі навколишні просторові звуки з будь-якого боку), односпрямовані (мікрофон сприймає навколишні звуки тільки з одного боку і не сприймає або погано сприймає звуки з зворотної сторони) і двонаправлені мікрофони (уловлює фронтальні та тилові звуки, але погано чутливий до бічних звуків).

ні

Частотний діапазон, Гц: 
Частотний діапазон, Гц — здатність мікрофона вловлювати звуки в певних частотах. Завжди вказувати відрізок від мінімальних до максимальних частот, які мікрофон сприймає. Чим ширший цей відрізок, тим більше деталей записує мікрофон.

ні

Чутливість, дБ: 
Чутливість, дБ — показник вхідної напруги при певному звуковому тиску на вході. Чим вище чутливість мікрофона, тим тихіший звук здатний записувати мікрофон без спотворень. Показник вхідної напруги при певному звуковому тиску на вході. Чим вищечутливість мікрофона, тим більше тихий звук здатний записувати мікрофон без спотворень.

ні

Вихідний штекер (для комп'ютерних гарнітур): 
Вихідний штекер (для комп'ютерних гарнітур) — У комп'ютерних гарнітурах є два штекери - один передає аудіосигнал на навушники, другий передає сигнал з мікрофона на комп'ютер. Ця характеристика наголошує саме на наявності штекера для мікрофона в комп'ютерних гарнітурах.

ні

Керування
ПультДУ: 
Пульт ДУ — невеликий пульт управління, в основному розташований на кабелі, для мобільних пристроїв, за допомогою якого можна керувати плеєром і відповідати на дзвінки.

ні

Регулятор гучності: 
Регулятор гучності — окремо винесений блок для регулювання гучності навушників/гарнітур.

ні

Кабель та роз'єм
Довжина шнура, м: 
Довжина шнура, м — при виборі навушників варто звернутиувагу на довжину кабелю. Оптимальним варіантом для вулиці буде кабель від 0.6 до 2 метрів, тому що не буде зайвих проводів, а для домашнього використання, де навпаки важлива довжина шнура, варто вибрати навушники з довшим кабелем - від 2.1 метра та вище.

1,5

Тип кабелю: 
Тип кабелю - форм-фактор і конструктивна особливість кабелю. Розрізняють плоский, стандартний, кручений кабель. Плоский кабель є більш широким, ніж стандартний, але менш заплутується. Стандартний кабель є найпоширенішим типом, подібний кабель мають багато пристроїв як комп'ютерної, так імультимедійної периферії. Вітой, також іноді званий як телефонний, має спіральну закручену форму і здатний розтягуватися, що має великий плюс для використання.

стандартний

Підключення кабелю: 
Підключення кабелю — існує два типи підключення кабелю: двостороннє та одностороннє. Двосторонні - з'єднувальний кабель підводиться до кожної чашки навушників. Односторонні - з'єднувальний кабель підводиться лише до однієї з чашок навушників, друга підключається відведенням дроту від першої, найчастіше той захований у дужці.
двосторонній

Несиметричний кабель: 
Несиметричний кабель — навушники з несиметричним кабелем зручні тим, що дозволяють вішати навушники на шию завдяки наявності довшого дроту одного з навушників.

ні

Знімний кабель: 
Знімний кабель — навушники зі знімним кабелем мають можливість від'єднання та легкої заміни кабелю.

ні

Тип гнізда: 
Типроз'єму - з'єднувальні роз'єми для підключення навушників до джерела звуку. У більшості випадків використовується mini Jack 3,5 mm, через компактні розміри та універсальність. Mini Jack 3.5 mm може бути багатоконтактним для можливості керування плеєром та дзвінками у телефоні. Для професійної техніки використовується Jack 6.3 mm, який є копією mini Jack 3.5 mm, тільки більшого розміру. Ряд телефонних гарнітур може мати фірмові пропрієтарні роз'єми, які властиві лише певним виробникам, micro Jack 2.5 mm, який є зменшеним варіантом mini Jack 3.5 mm або зменшені версії USB - micro USB, mini USB. Інтерфейс USB часто використовується в комп'ютерних гарнітурах. Навушники з інтерфейсом USBможуть вимагати встановлення додаткового програмного забезпечення для повноцінної роботи. Найчастіше моделі з таким підключенням мають додаткові функції, наприклад - управління плеєром на комп'ютері через навушники за допомогою кнопок управління.

mini jack 3,5 мм

Форма штекера: 
Форма штекера - є два види форми штекерів в навушниках - пряма і L-подібна. Пряма – стандартна форма штекера з прямим переходом кабелю до штекеру. L-подібна - має загнуту основу штекера, що нагадує латинську букву L. Подібна форма штекера позначається на надійності. Навушники з такоюформою штекера, в основному, мають більший термін використання через меншу ймовірність перегину дроту у штекера.

прямий

 
Вага, г: 
Вага, г — дану характеристику варто враховувати при виборі навушників/гарнітур для певних цілей. Для вулиці підбирайте моделі з малою вагою для зручнішого використання. Для будинку цілком підходять моделі з великою вагою, порівняно з вуличними, через статичний тип використання.

немає даних

Колір: 
Колір — звертаючи увагу на даний параметр, можна скомпонувати за кольором ваші навушники з пристроєм, який використовується разом з ними. Наприклад білі навушники добре будуть виглядати з білим телефоном або ноутбуком.

чорний

Живлення / час роботи: 
Живлення / час роботи — живлення в навушниках / гарнітурах може бути використане в бездротових моделях для підтримки їх працездатності, так як бездротові навушники автономні і не мають шнурів. Також живлення використовується для активного шумоподавлення - додаткова функція, яка забезпечує кращузвукоізоляцію шляхом уловлювання шумів, інвертування по фазі та додавання до основного звуку, що йде в навушники. Навушники можуть мати акумулятори або батареї.

ні

Ігрова гарнітура: 
Ігрова гарнітура — комп'ютерні навушники/гарнітури, що мають яскравий та виразний дизайн, спеціально розроблені для комп'ютерних ігор усіх мастей та жанрів. Забезпечують повне занурення в атмосферу гри та додають ефекту присутності. Розраховані на домашнє використання та мають різноманітне підключення.

ні

Навушники для моніторингу: 
Навушники для моніторингу - професійні моделі навушників для прослуховування (моніторингу) музикантом одного каналу при записі вокалу або музичного інструменту в мікрофон. Першорядним фактором є висока звукоізоляція та низький рівень спотворень. Навушники такого призначення в більшості не мають мікрофонів, активної шумоізоляції та всіляких "покращувачів" звуку. Також до моніторних відносяться внутрішньоканальні моделі з гарною звукоізоляцією та високою гучністю для виступу на сцені.

ні

Підтримка об'ємного звуку: 
Підтримка об'ємного звуку — навушники/гарнітури, здатні відтворювати об'ємний звук, аналогічний з багатоканальною акустикою в системі 5.1 або 7.1.

ні

Apple-сумісність: 
Apple-сумісність — моделі навушників, які офіційно підтримуються та рекомендуються до пристроїв Apple.

ні

Комплектація: 
Комплектація — аксесуари, які входять у комплект з поставкою навушників. Частовиробники комплектують навушники чохлами, додатковими кабелями та іншими корисними аксесуарами.

навушники

Додатково: 
Додатково — особливості, які не увійшли до списку технічних характеристик.

ні

Навушники GEMBIRD MHP-903 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники GEMBIRD MHP-903 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники GEMBIRD MHP-903 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники GEMBIRD MHP-903

Тип Навушники
Тип дизайну Повнорозмірні
Метод з'єднання Провідне
Версія Bluetooth Ні
Тип акустичної конструкції Закриті
Тип кріплення Оголів'я
Дизайн випромінювача Динамічний
Забарвлення Black

* Технічні характеристики Навушники GEMBIRD MHP-903 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники GEMBIRD MHP-903

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на GEMBIRD MHP-903

Код товару: 313072
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 313083
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 51591
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →