Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

PANASONIC RP-HJE125E-P

Код товару: 306914
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Panasonic
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники PANASONIC RP-HJE125E-P

З навушниками Panasonic RP-HJE118GU ви зможете слухати улюблену музику скрізь та завжди. Удосконалена конструкція випромінювача гарантує неперевершену якість звуку, довгий міцний кабель з роз'ємом mini jack 3,5 мм підключається до більшості сучасних гаджетів. Довжини кабелю 1.1 метра цілком вистачить, щоб слухати музику, коли смартфон перебуває у кишені чи рюкзаку за спиною.

Ціна: 731 грн
шт

Опис товару PANASONIC RP-HJE125E-P

Чистий потужний звук

 

Навушники канального типу Panasonic RP-HJE118GU дозволять вам насолоджуватися реалістичним, насиченим та деталізованим звучанням. Неодимовий випромінювач забезпечує кришталеву чистоту та гучність без спотворень при відтворенні високих та середніх частот, а також максимально збільшує потужність басів, робить музику глибокою та живою.

Зручна конструкція

Спеціальна форма вкладишів забезпечує навушникам зручне розташування у вушній раковині та гарантує високий комфорт та повну ізоляцію від зовнішніх звуків під час прослуховування музики. Навушники не випадуть з вуха, навіть якщо ви жестикулюватимете в ритмі запальної мелодії.

Вибір розміру

У комплекті поставляються змінні амбушюри різних розмірів, щоб ви могли вибрати саме ту пару, яка максимально підходить саме вам. Слухайте музику та насолоджуйтесь чистим, потужним звуком та комфортом від Panasonic.

PANASONIC RP-HJE125E-P Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити PANASONIC RP-HJE125E-P в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити PANASONIC RP-HJE125E-P в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару PANASONIC RP-HJE125E-P

Тип Вакуумні / Внутрішньоканальні
Тип дизайну Провідне
Без дод. кріплень
Додатково Матеріал амбушюр Силікон
Тип випромінювача Динамічний
Наявність мікрофона Ні
Активне шумозаглушення (ANC) Ні
Ступінь пило- та вологозахисту
Кабель двосторонній

* Технічні характеристики PANASONIC RP-HJE125E-P можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - PANASONIC RP-HJE125E-P

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на PANASONIC RP-HJE125E-P

Код товару: 313072
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 313083
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 51591
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →