Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Рукоятка для тренажера одиночна закрита із насічкою Record SC-8094 Срібло

Код товару: 191842
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Record
  • Гарантія: 0
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Спортивний інвентар Рукоятка для тренажера одиночна закрита із насічкою Record SC-8094 Срібло

Рукоятка для тренажера одиночна закрита з насічкою Record SC-8094 (р-р 15x15, 5см, вага 850гр)

Ціна: 459 грн
шт

Опис товару Рукоятка для тренажера одиночна закрита із насічкою Record SC-8094 Срібло

 Одиночна рукоятка призначена для виконання різних вправ на блочних тренажерах у домашніх спортивних залах та у комерційних фітнес-центрах. З її допомогою діапазон можливих вправ для верхньої частини тіла може бути значно розширений, відповідно тренування стануть інтенсивнішими та ефективнішими. Рукоятку використовують для виконання верхніх, горизонтальних та нижніх тяг на спину, розгинання та жиму на трицепс, згинання на біцепс. Також з нею роблять поперемінні кросовери та підйоми в сторони на дельти. Специфіка вправ з одиночною рукояттю полягає в тому, що вона не обмежує рухів атлета і дозволяє виконувати звичні вправи з більшою амплітудою.Додатковий плюс – можливість здійснювати обертальні рухи, такі як пронація та супинація руки, які дозволяють досягти максимального пікового скорочення м'яза. Інтенсивні ізольовані вправи з одиночною рукояттю можуть використовувати у своїх тренувальних комплексах і досвідчені атлети, і новачки. Для виготовлення рукояті використовується високоякісна сталь хромована, що гарантує її довговічність. У верхній частині аксесуара приварена вуха, за яку його за допомогою карабіна кріплять до троса тренажера. Частина рукоятки, що обертається, дозволяє виконувати вправи під різними кутами і не надає непотрібного навантаження на зап'ястя. Також вона покрита насічками, щозапобігає зісковзуванню пальців, тим самим знижуючи їхню втому.

Рукоятка для тренажера одиночна закрита із насічкою Record SC-8094 Срібло Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Рукоятка для тренажера одиночна закрита із насічкою Record SC-8094 Срібло в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Спортивний інвентар купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Спортивний інвентар и купити Рукоятка для тренажера одиночна закрита із насічкою Record SC-8094 Срібло в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Рукоятка для тренажера одиночна закрита із насічкою Record SC-8094 Срібло

Тип Рукоятка для тренажера одиночна закрита з насічкою
Розмір 15x15, 5см
Матеріал метал
Забарвлення срібло
Діаметр 15,5 см
Довжина 15 см
додаткові характеристики з насічкою

* Технічні характеристики Рукоятка для тренажера одиночна закрита із насічкою Record SC-8094 Срібло можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Рукоятка для тренажера одиночна закрита із насічкою Record SC-8094 Срібло

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Рукоятка для тренажера одиночна закрита із насічкою Record SC-8094 Срібло

Код товару: 191839
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →