Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Канат для тяги Highq Sport SC-8436-241 Чорний

Код товару: 191839
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Highq Sport
  • Гарантія: 0
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Спортивний інвентар Канат для тяги Highq Sport SC-8436-241 Чорний

Канат для тяги на трицепс з подвійним хватом l-73см Highq Sport SC-8436-241 (трос із поліпропілену, сталь, гума)

Ціна: 516 грн
шт

Опис товару Канат для тяги Highq Sport SC-8436-241 Чорний

 Канат призначений для ізолюючих вправ, що розвивають м'язи рук (біцепс, трицепс), плечей, має другорядний вплив на передпліччя – посилює хват. Канат дозволяє у фінальній стадії довертати (пронація, супінація) кисті рук, тим активніше навантажуючи цільовий м'яз. Така його особливість допомагає підвищити результативність тренувань і атлетам-початківцям, і спортсменам змагального рівня. Основні вправи, які виконують з канатною рукояттю – це жим на трицепс на верхньому блоці, згинання на біцепс та тяга до підборіддя на нижньому блоці. Однак насправді список можливих вправ набагато ширший і обмежується лише фантазією користувача. З канатом можнаробити, наприклад, скручування на верхньому блоці для м'язів черевного преса, верхні та нижні тяги на спину. Незвічна амплітуда позитивно впливає на м'язи, роблячи їх сильнішими та функціональнішими. Цей спортивний аксесуар є потужним кручений трос з високоякісного поліпропілену. Канат пройде у підвіс, що вільно обертається, - коротку металеву трубку з вухом для карабіна. На кінцях каната закріплені масивні гумові набалдашники, які служать упорами рук атлета і запобігають їх зісковзанню під час тренувань, що дозволяє працювати зі значними вагами. Канатна рукоятка – це відмінний додаток до вантажоблочного тренажера та у комерційному.спортзалі, та у домашньому спортивному куточку.

Канат для тяги Highq Sport SC-8436-241 Чорний Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Канат для тяги Highq Sport SC-8436-241 Чорний в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Спортивний інвентар купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Спортивний інвентар и купити Канат для тяги Highq Sport SC-8436-241 Чорний в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Канат для тяги Highq Sport SC-8436-241 Чорний

Тип Канат для тяги на трицепс із подвійним хватом
Розмір 73 см
Матеріал поліпропілен, сталь, гума
Забарвлення чорний
Діаметр ні
Довжина 73 см
додаткові характеристики з подвійним хватом

* Технічні характеристики Канат для тяги Highq Sport SC-8436-241 Чорний можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Канат для тяги Highq Sport SC-8436-241 Чорний

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Канат для тяги Highq Sport SC-8436-241 Чорний

Код товару: 268522
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 191529
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 191539
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →