Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пульсоксиметр Pulse Oximeter JKZ-301

Код товару: 211382
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Puls
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пульсоксиметр Пульсоксиметр Pulse Oximeter JKZ-301

Визначайте частоту серцевих скорочень та рівень насичення крові киснем із портативним пульсоксиметром. Прилад оснащений кольоровим OLED-дисплеєм, який залишається добре читабельним як під яскравим освітленням, так і у темряві.

Ціна: 301 грн
шт

Опис товару Пульсоксиметр Pulse Oximeter JKZ-301

 Просто та зручно

Визначайте частоту серцевих скорочень та рівень насичення крові киснем із портативним пульсоксиметром. Прилад оснащений кольоровим OLED-дисплеєм, який залишається добре читати як під яскравим освітленням, так і в повній темряві. А компактні габарити дозволяють завжди носити його із собою, щоб у будь-який момент проконтролювати життєво важливі показники.
 
 
Особливості:
Контроль ступеня насиченості киснем від 70 до 100% (± 2%)
Вимір пульсу в діапазоні від 18 до 300 уд/хв (± 2 уд/хв)
Вдягається за принципом прищіпки
Читабельний OLED-дисплей
Робота від двох батарейок формату AAA
 
Навіщо це потрібно?
Призахворюваннях дихальної чи серцево-судинної системи особливо важливо тримати під контролем стан організму та розпізнавати небезпечні ситуації. Пульсоксиметр визначає такі показники, як рівень насиченості крові киснем і частота серцевих скорочень, щоб ви могли своєчасно звернутися до лікаря або прийняти призначені препарати.
 
 
Максимальна швидкість
Пульсоксиметр використовує неінвазивний метод вимірювання фотодетектором* пульсу та насиченості (сатурації) крові киснем. Завдяки цьому ви лише за кілька секунд отримаєте дані про роботу вашого організму. Необхідно до упору надіти пристрій на вказівний палець руки та натиснути кнопкуувімкнення – і вся інформація буде відображена на яскравому OLED-дисплеї.
 
 
Доступне рішення
Експлуатація пульсоксиметра не вимагає дорогих витратних матеріалів та технічного обслуговування. Пристрій живиться від двох батарейок формату AAA, які можна придбати практично у будь-якому магазині. Для тривалої та безпроблемної роботи приладу достатньо лише підтримувати його корпус у чистоті, час від часу протираючи серветкою.
 
 
Зручне транспортування
Ще одна перевага пульсоксиметра - компактні габарити, що дає можливість носити його завжди з собою. Прилад трохи більше сірникової коробки і важить 50 грам, а тому будепрактично непомітним у рюкзаку чи сумочці.
 

Пульсоксиметр Pulse Oximeter JKZ-301 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пульсоксиметр Pulse Oximeter JKZ-301 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пульсоксиметр купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пульсоксиметр и купити Пульсоксиметр Pulse Oximeter JKZ-301 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пульсоксиметр Pulse Oximeter JKZ-301

Тип пристрою Пульсоксиметр
Показувати Читальний OLED-дисплей
Тип харчового елемента Батарейки AAА х 2
Розміри (VHSHHG) 5,7 x 3,1 х 3,2 см
Вага 50 г
Забарвлення синій

* Технічні характеристики Пульсоксиметр Pulse Oximeter JKZ-301 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пульсоксиметр Pulse Oximeter JKZ-301

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Пульсоксиметр Pulse Oximeter JKZ-301

Код товару: 310785
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 310784
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →