Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пульсоксиметр FINGERTIP PULSE Oximeter SP07 (Сірий)

Код товару: 217458
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Puls
  • Гарантія: 0
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пульсоксиметр Пульсоксиметр FINGERTIP PULSE Oximeter SP07 (Сірий)

Для швидкого та доступного виміру насиченості крові киснем існує такий прилад, як пульсоксиметр. Від вас потрібно тільки включити прилад, надіти його на палець і трохи почекати, після чого на екрані ви побачите дані про ваш стан. Компактний розмір, невелика вага і висока точність отриманих результатів дозволяють застосовувати цей пристрій практично в будь-яких умовах.

Ціна: 301 грн
шт

Опис товару Пульсоксиметр FINGERTIP PULSE Oximeter SP07 (Сірий)

 

Насиченість крові киснем (сатурація) – чи знаєте ви, наскільки важливий цей показник? Кисень, за перенесення організмом якого відповідає гемоглобін, забезпечує нормальне функціонування клітин тіла. У разі його нестачі ми відчуваємо занепад сил, запаморочення, головний біль і слабкість.
Патологічне стан, що супроводжується зниженням кількості кисню у крові, називається гіпоксемією. Симптомами такого явища можуть статизміна кольору шкірних покривів, тахікардія, зниження тиску, порушення свідомості непритомності. Якість життя погіршується і підвищується ризик розвитку небезпечних захворювань. Саме тому важливо контролювати рівень насиченості крові киснем.
Для швидкого та доступного виміру насиченості крові киснем існує такий прилад, як пульсоксиметр. Від вас потрібно лише включити прилад, надіти його на палець і трохи почекати, після чого на екрані ви побачите дані про ваш стан. Компактний розмір, невелика вага та високаточність отриманих результатів, дозволяють застосовувати цей пристрій практично в будь-яких умовах.

 

Вага (кг)    0.025
Вид     Портативний
Висота (см)    3.5
Гарантія    14 днів
Діапазон вимірювання пульсу    30bpm ~ 250bpm
Діапазон вимірювання рівня сатурації    0% - 100%
Дисплей OLED
Довжина (см)    6
Комплектація     Пульсоксиметр; Інструкція з експлуатації
Особливості     Працює від 2-х батарейок 1.5 В (ААА)

=box-sizing: border-box; padding: 0px; margin: 0px; color: rgb(85, 85, 85); font-family: Roboto, sans-serif; font-size: 14px;" /> Живлення     3 В (AAA)
Показання до застосування Хронічні захворювання серцево-судинної системи; Захворювання дихальної системи; При проходженні кисневої терапії; Контроль рівня навантажень при заняттях спортом
Споживана потужність     Меніше 30 мАч
Країна виробник Китаю
Країна реєстрації бренду     Китай
Точність ±1% SpO2; ± 1bpm Pulse Rate
Колір     Сірий
Ширина (см)    3.5

Пульсоксиметр FINGERTIP PULSE Oximeter SP07 (Сірий) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пульсоксиметр FINGERTIP PULSE Oximeter SP07 (Сірий) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пульсоксиметр купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пульсоксиметр и купити Пульсоксиметр FINGERTIP PULSE Oximeter SP07 (Сірий) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пульсоксиметр FINGERTIP PULSE Oximeter SP07 (Сірий)

Тип пристрою Портативний
Показувати OLED
Тип харчового елемента 3 В (AAA)
Обладнання Пульсоксиметр; Інструкція з експлуатації
Вага 0.025
Забарвлення Сірий

* Технічні характеристики Пульсоксиметр FINGERTIP PULSE Oximeter SP07 (Сірий) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пульсоксиметр FINGERTIP PULSE Oximeter SP07 (Сірий)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Пульсоксиметр FINGERTIP PULSE Oximeter SP07 (Сірий)

Код товару: 310785
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 310784
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →