Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

ПРОТОН МС-500

Код товару: 158808
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: ПРОТОН
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Зварювальні маски та окуляри ПРОТОН МС-500

Зварювальна маска Протон МС-500 забезпечує основний захист зварювальника під час роботи зі зварюванням. Варто акцентувати увагу на тому, що сама маска відноситься до побутового класу, але при цьому її функціональність і якість роботи можна порівняти з тим, що можна спостерігати у масок вищого, професійного ешелону. Вона захистить Ваше обличчя та очі від усіх типів випромінювання, до того ж сама маска орієнтована працювати з усіма типами зварювання.

Ціна: 1634 грн
шт

Опис товару ПРОТОН МС-500

Два датчики дуги Система розпізнавання зварювальної дуги базується на роботі двох незалежних один від одного датчиків, що забезпечує гарантування спрацьовування самого світлофільтра. Така маска підходить для роботи на відкритих ділянках, а також в умовах різних перешкод між маскою і зварювальною дугою, що особливо актуально при виконанні монтажних робіт. Регулювання чутливості Залежно від того, в яких умовах виконується робота, майстер може встановити оптимальне значення чутливості, щоб маска спрацьовувала виключно у випадках, коли починає працювати Ваш зварювальний інвертор. Харчування Завдяки сучасній системі живлення маска працює безвідмовно тамає тривалий ресурс роботи. Варто сказати, що фотоелемент працює незалежно від роботи алкалінових батарейок. Автоматичне спрацьовування Бажаєте отримати якісний сучасний спосіб захисту від шкідливого випромінювання? Вона має систему автоматичного спрацьовування, хамелеон. Вона забезпечує миттєве затемнення в момент розпалювання дуги та повернення у світлий стан у паузах між роботою. Таким чином, під час роботи з маскою не потрібно постійно опускати і піднімати, можна повністю зосередження на роботі з деталями. Зручний тримач Щоб забезпечити надійне кріплення маски на голові, у неї передбачений регульований тримач, що налаштовується персонально підкожного. Регульований розмірний тримач додатково оснащений м'якими накладками для того, щоб він не передавлював голову і не завдавав дискомфорту. Мала вага Легка маска зручна у використанні, вона не навантажує шию та голову, не сковує руху і навіть за умови тривалого перебування на голові, працювати з нею буде все ще комфортно для Вас. Комплексний захист Модель забезпечує комплексний захист зварювальника. Це означає, що крім захисту від інфрачервоного та ультрафіолетового випромінювання, а також термічної дії. Вона захищає обличчя і голову, не тільки область очей. Пластик, з якого виконаний шолом маски має високий показник гнучкості, він відмінно поглинає.удар при падінні та забезпечує несприйнятливість маски до високих навантажень. Також він сприяє тому, що маска не боїться перепадів температури, що дозволить працювати з нею за будь-яких умов. Тест на справність Варто загострити Вашу увагу на наявність у маски тесту на справність, він дозволить швидко визначити чи придатна маска для роботи і чи це не становить будь-якої загрози для здоров'я майстра. Тест проводиться однією кнопкою та забирає гранично мало часу. Звукове сповіщення розряду батареї Якщо батареї будуть розряджені, маска подасть звуковий сигнал, який сповістить Вас про те, що вона не готова до використання.

ПРОТОН МС-500 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити ПРОТОН МС-500 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Зварювальні маски та окуляри купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Зварювальні маски та окуляри и купити ПРОТОН МС-500 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару ПРОТОН МС-500

Огляд Маска
Вага Ні
Країна виробник Затемнення світлий режим DIN-4
затемнений режим DIN 9-13
Час перемикання у темний режим 1/15000 сек.
у світлий режим 0.1-1.0 сек.
Живлення фотоелементи
Змінні алкалінові батареї (2 шт.)
Функції Регульована чутливість
Тест на справність
Звукове оповіщення розряду батареї
Додаткові характеристики робоча температура -5 ~ +55 ° С
розмір картриджа 110х90х9 мм
два сенсори

* Технічні характеристики ПРОТОН МС-500 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - ПРОТОН МС-500

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ПРОТОН МС-500

Код товару: 344109
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 344111
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 175060
На замовлення, 1-3 дні
Forte MC-3000 1462 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →