Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мультитул Промінь-профі МГЛ-500Б

Код товару: 224716
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Луч-профи
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Багатофункціональний інструмент Мультитул Промінь-профі МГЛ-500Б

Гравер Промінь-Профі МГЛ-500Б - це універсальний ручний міні-інструмент. Він активно підтримує користувача при свердлінні, шліфуванні, різанні всього, що завгодно, наприклад: алюмінію, заліза, дерева, слюди, шліфування форм.

Ціна: 1935 грн
шт

Опис товару Мультитул Промінь-профі МГЛ-500Б

 Його можна використовувати для свердління, різання електронних плат. Шліфувати та різати деталі з алюмінію, дерева, заліза та сталі у моделюванні, механіці та електроніці. На гравер можна встановити різні типи свердлів, відрізні диски зі сплаву для різання металу, невеликі пильні полотна для розпилювання дерева, пили для слюди... Також можна встановити різні типи шліфувальних каменів або наконечники для скульптур, для створення малюнків на металі, кришталі, камені або кераміки. Ви можете використовувати його для вирізування, виготовлення колонок, обробки друкованих плат, обробки скла і т. д. На відміну від звичайних ручних ручних дрилів пістолетного типу, гравірувальна машина «Промінь» є інструментом зі схильністю до творчості. Це не тільки допоможе вам у творчості, але також значно заощадить час у порівнянні з відсутністю машини.

Мультитул Промінь-профі МГЛ-500Б Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мультитул Промінь-профі МГЛ-500Б в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Багатофункціональний інструмент купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Багатофункціональний інструмент и купити Мультитул Промінь-профі МГЛ-500Б в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мультитул Промінь-профі МГЛ-500Б

Джерело живлення Мережа
Влада 500 Вт
Напруга 220 В
Холостий хід Регулювання оборотів: 8000-33000 об/хв
Обладнання Комплектація: Гнучкий вал + 210 предметів

* Технічні характеристики Мультитул Промінь-профі МГЛ-500Б можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мультитул Промінь-профі МГЛ-500Б

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Промінь-профі МГЛ-500Б

Код товару: 213797
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 174284
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 229541
На замовлення, 1-3 дні
Grand МГ-970М 2709 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →