Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мультитул Narva NDJ-800

Код товару: 240240
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Narva
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Багатофункціональний інструмент Мультитул Narva NDJ-800

Пряма шліфувальна машина NARVA NDG-800 вузькопрофільний інструмент. призначений для точних та дрібних шліфувальних робіт. Вузька конструкція інструменту дозволяє працювати у важкодоступних місцях. Двигун 800 Вт розвиває 2900 об/хв, що гарантує високу продуктивність та швидку якісну обробку матеріалу. Пластикові фільтри в корпусі можна легко зняти та почистити.

Ціна: 2322 грн
шт

Опис товару Мультитул Narva NDJ-800

Пряма шліфувальна машина NARVA NDG-800 вузькопрофільний інструмент. призначений для точних та дрібних шліфувальних робіт. Вузька конструкція інструменту дозволяє працювати у важкодоступних місцях. Двигун 800 Вт розвиває 2900 об/хв, що гарантує високу продуктивність та швидку якісну обробку матеріалу. Пластикові фільтри в корпусі можна легко зняти та почистити. Гарна вентиляційна система продумана так. що повітря, що виходить з інструменту, направлене від особи користувача. Передбачено просту зміну оснастки. Особливості: Тип шліфувальні машини пряма -гравер; Алюмінієвий корпус + гумовий чохол Двухпозиційний вмикач/вимикач Вузька конструкція; Легка зміна оснастки; Знімніфільтри; Цангова кругла гайка; Захист якоря лаковим покриттям; Широкий спектр застосування. Офіційна гарантія 12 міс. Технічні характеристики шліфувальні машини прямий NARVA NDJ-800 Потужність що споживається 800 Вт Максимальна кількість обертів хвилину 29000 об/хв Діаметр цанги Внутрішній діаметр шпинделя 6 мм 10 мм Комплектація: Ключ, картонна упаковка, інструкція, додаткова ручка.

Мультитул Narva NDJ-800 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мультитул Narva NDJ-800 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Багатофункціональний інструмент купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Багатофункціональний інструмент и купити Мультитул Narva NDJ-800 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мультитул Narva NDJ-800

Джерело живлення мережа
Влада 800 Вт
Напруга 220 В
Холостий хід 29000 об/хв
додаткові характеристики Двухпозиційний вмикач/вимикач
Вузька конструкція;
Легка зміна оснастки;
Знімні фільтри;
Цангова кругла гайка;
Захист якоря лаковим покриттям;
Обладнання Ключ, картонне пакування, інструкція, додаткова ручка.
Вага 0.800

* Технічні характеристики Мультитул Narva NDJ-800 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мультитул Narva NDJ-800

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Narva NDJ-800

Код товару: 213797
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 174284
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 229541
На замовлення, 1-3 дні
Grand МГ-970М 2709 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →