Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Порохотяг PROFIeurope PROFI 50

Код товару: 158068
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: PROFIeurope
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Промислові вакуумні очищувачі, підмітальні машини Порохотяг PROFIeurope PROFI 50

Миючий професійний пилосос; максимальна потужність: 1400 Вт; потужність всмоктування: 425 Вт; Резервуар із водою (аквафільтр); ємність пилозбірника: 9 л; щаблів фільтрації: 5; 8,5 кг

Ціна: 16942 грн
шт

Опис товару Порохотяг PROFIeurope PROFI 50

Професійний миючий пилосос Profi 50 P призначений для прання килимів, м'яких меблів та миття підлоги. Всі насадки виконані з поліпропілену, що робить їх витривалими в експлуатації та стійкими до зносу. Насадка для підлоги має два адаптери - для збирання килимів і для збирання твердих поверхонь. Пилосос обладнаний надійним насосом швейцарської фірми Gotec, що забезпечує відмінні характеристики подачі миючого розчину. Приблизна продуктивність прибирання - 30 м2/год завдяки потужному насосу Gotec для подачі миючого розчину та широкій килимовій насадці. Меблева насадка власного виробництва створена з урахуванням усіх потреб клінерів, вона зручно лежить в руці і дозволяє швидко і легко прати оббивку меблів.

Порохотяг PROFIeurope PROFI 50 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Порохотяг PROFIeurope PROFI 50 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Промислові вакуумні очищувачі, підмітальні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Промислові вакуумні очищувачі, підмітальні машини и купити Порохотяг PROFIeurope PROFI 50 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Порохотяг PROFIeurope PROFI 50

Тип Будівельний
живлення Мережа
споживана потужність 1400 Вт
Об'єм контейнера для сміття 9 л
Об'єм рідини 7 л
Вага 8,5 кг

* Технічні характеристики Порохотяг PROFIeurope PROFI 50 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Порохотяг PROFIeurope PROFI 50

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на PROFIeurope PROFI 50

Код товару: 145894
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 25568
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 310559
На замовлення, 1-3 дні
IDROBASE Pulito 6 21586 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →