Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Зварювальні апарати PROCRAFT SPH-310P

Код товару: 229614
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: PROCRAFT
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Зварювальні апарати Зварювальні апарати PROCRAFT SPH-310P

Зварювальний напівавтомат Procraft SPH-310P - професійний апарат, призначений для зварювання металу за допомогою зварювального пальника, є можливість простого, дугового зварювання електродом. Принцип роботи напівавтоматичного зварювання полягає в механічній подачі електродного дроту з одночасним надходженням у зону зварювання спеціального газу (вуглекислий або інертний) – виходить якісний шов та значно прискорюється час роботи.

Ціна: 12341 грн
шт

Опис товару Зварювальні апарати PROCRAFT SPH-310P

 Procraft SPH-310P - компактна модель, яка поєднує в собі функції звичайного інвертора та напівавтомата. Апарат відрізняється можливістю роботи від низької напруги (від 180 V) та наявністю надійного протяжного механізму з євро рукавом нового типу – завдяки чому ця модель може варити без застосування вуглекислоти. На передній панелі розташовані кнопки для регулювання напруги, сили струму та швидкості подачі дроту, а також два електронних дисплеї. Робоча сила струму плавно налаштовується в діапазоні від 20 до 310 А. Охолодження повітряне, вентилятор активно жене повітря всередину корпусу, захищаючи внутрішні компоненти від перегріву. Напівавтомат обладнаний зручною рукояткою, яка дозволяє безпечно переносити його з місця на місце. Procraft SPH-310P - відмінний варіант для професійного зварювання, має безліч різних налаштувань, два режими зварювання, повну комплектацію та приємний дизайн.

Зварювальні апарати PROCRAFT SPH-310P Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Зварювальні апарати PROCRAFT SPH-310P в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Зварювальні апарати купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Зварювальні апарати и купити Зварювальні апарати PROCRAFT SPH-310P в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Зварювальні апарати PROCRAFT SPH-310P

Тип Напівавтомат
Напруга 230
Зварювальний струм 20-310
Діаметр зварювального електрода 1.6-4.0
додаткові характеристики Напівавтомат Procraft SPH-310P
Кабель маси
Утримувач електрода
Зварювальний пальник
Шланг для подачі вуглекислоти
Маска із захисним склом
Щітка-молоток
Посібник користувача
Вага 16

* Технічні характеристики Зварювальні апарати PROCRAFT SPH-310P можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Зварювальні апарати PROCRAFT SPH-310P

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на PROCRAFT SPH-310P

Код товару: 175278
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 160354
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 357326
На замовлення, 1-3 дні
GTM MIG-200ES LED 14663 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →