Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Зварювальні апарати PROCRAFT SP-295

Код товару: 229613
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: PROCRAFT
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Зварювальні апарати Зварювальні апарати PROCRAFT SP-295

Інверторний зварювальний апарат Procraft SP-295D – інструмент призначений для зварювання металевих конструкцій, прогрівання різьбових з'єднань та різання металу під необхідні вам розміри.

Ціна: 3096 грн
шт

Опис товару Зварювальні апарати PROCRAFT SP-295

 Цей інструмент має низку переваг у лінійці зварювальних апаратів цієї ж цінової категорії. По-перше, у ньому є функція захисту від перевантажень, яка дозволяє миттєво відключити апарат у разі перегріву. По-друге, на передній частині корпусу розташований електронний дисплей і регулятор струму, що подається і по-третє, апарат добре охолоджується за допомогою потужного вентилятора. Для проведення зварювальних робіт в першу чергу потрібно приєднати затискач контакту «земля» якомога ближче до області зварювання, помістити електрод оптимального розміру в тримач електрода, після чого встановити необхідний струм за допомогою спеціального регулятора – готово, можна приступати до роботи, аленіколи не можна забувати про маску зварювальника та захисне скло (додаються в комплекті). Для зручного транспортування передбачена пластикова ручка, а завдяки спеціальним ніжкам апарат стійкий та стабільно працює практично на будь-яких поверхнях. Робочий цикл складає 15 хв. при температурі навколишнього середовища від -10 до +40°С. Товстий кабель живлення ніколи не поплавиться, адже він спеціально розрахований на велике навантаження для зварювальних інверторів.

Зварювальні апарати PROCRAFT SP-295 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Зварювальні апарати PROCRAFT SP-295 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Зварювальні апарати купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Зварювальні апарати и купити Зварювальні апарати PROCRAFT SP-295 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Зварювальні апарати PROCRAFT SP-295

Тип Інверторний зварювальний апарат
Напруга 230
Зварювальний струм 295
Діаметр зварювального електрода 1.6-5.0
додаткові характеристики Зварювальний апарат Procraft SP-295D
Затискач заземлення з кабелем
Електродотримач із кабелем
Маска зварювальника
Спеціальна щітка
Вага 5

* Технічні характеристики Зварювальні апарати PROCRAFT SP-295 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Зварювальні апарати PROCRAFT SP-295

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на PROCRAFT SP-295

Код товару: 175268
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 224652
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 283636
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →