Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Зварювальні апарати СТАЛЬ MULTI-MIG-305 PROFI

Код товару: 175278
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: СТАЛЬ
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Зварювальні апарати Зварювальні апарати СТАЛЬ MULTI-MIG-305 PROFI

Інверторний зварювальний напівавтомат • Тип електричного струму: постійний • Потужність, кВт/кВА: 8 • Максимальний зварювальний струм, А: 305 • Цикл роботи: 60%-305А.

Ціна: 13545 грн
шт

Опис товару Зварювальні апарати СТАЛЬ MULTI-MIG-305 PROFI

 Сталь Multi-MIG-305 Profi є переносним однофазним інструментом для зварювання металу. Даний апарат відрізняється високою стабільністю в роботі, чудовими характеристиками, компактністю та мобільністю. Інверторний апарат має ряд позитивних особливостей, таких як пуск з гарячого стану, форсування дуги, антиприлипання електрода та оптимальна потужність, які привнесуть у процес роботи комфорт та задоволення кінцевим результатом. Цей досить потужний інвертор зварювальний призначений для зварювання постійним струмом за допомогою електродів, діаметром від 1,6 до 6 мм. На лицьовій панелі розташовані цифрові індикатори та регулятори сили струму від 50 до 305 А та швидкості подачі дроту,а також перемикач режимів MIG/MAG, MMA. Інвертор зварювальний напівавтомат Сталь Multi-MIG-305 Profi має стабільну дугу, що забезпечує акуратний шов. Інвертор обладнаний захистом від перегріву та перевантаження під час роботи, за рахунок чого має підвищену надійність та довговічність. Ще однією великою перевагою є робота при зниженій напрузі в мережі, тому цього пристрою буде достатньо навіть 180 В для нормальної роботи.

Зварювальні апарати СТАЛЬ MULTI-MIG-305 PROFI Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Зварювальні апарати СТАЛЬ MULTI-MIG-305 PROFI в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Зварювальні апарати купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Зварювальні апарати и купити Зварювальні апарати СТАЛЬ MULTI-MIG-305 PROFI в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Зварювальні апарати СТАЛЬ MULTI-MIG-305 PROFI

Тип Зварювальний напівавтомат інверторний
Огляд Електрозварювання
Напруга 180-240
Зварювальний струм Максимальний зварювальний струм, А:
305

Мінімальний зварювальний струм, А:
50
додаткові характеристики плавне регулювання
Вага я,5

* Технічні характеристики Зварювальні апарати СТАЛЬ MULTI-MIG-305 PROFI можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Зварювальні апарати СТАЛЬ MULTI-MIG-305 PROFI

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на СТАЛЬ MULTI-MIG-305 PROFI

Код товару: 160354
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 357326
На замовлення, 1-3 дні
GTM MIG-200ES LED 14663 грн
Код товару: 357323
На замовлення, 1-3 дні
GTM CUT-40Y LED 15179 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →