Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Шліфмашина PROCRAFT PWA-216

Код товару: 240436
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: PROCRAFT
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Шліфування та полірування машин Шліфмашина PROCRAFT PWA-216

Акумуляторна болгарка Procraft PWA-216 оснащена безщітковим електродвигуном, який перевершує за довговічністю та безпекою в експлуатації звичайний колекторний. Акумулятори літієвого типу забезпечують достатній запас енергії для комфортної роботи. Вбудований індикатор дозволяє контролювати рівень заряду акумулятора під час роботи. Інструмент комплектується двома акумуляторними батареями для забезпечення тривалої та безперебійної роботи.

Ціна: 6880 грн
шт

Опис товару Шліфмашина PROCRAFT PWA-216

Акумуляторна болгарка Procraft PWA-216 оснащена безщітковим електродвигуном, який перевершує за довговічністю та безпекою в експлуатації звичайний колекторний. Акумулятори літієвого типу забезпечують достатній запас енергії для комфортної роботи. Вбудований індикатор дозволяє контролювати рівень заряду акумулятора під час роботи. Інструмент комплектується двома акумуляторними батареями для забезпечення тривалої та безперебійної роботи. Ключові особливості: Економічність витрат батареї; Регулювання швидкості для вибору найкращого робочого режиму; Безщітковий електродвигун. Основні характеристики: кількість оборотів 8500 об/хв вага: 2,5 кг ємність акумурятора 6 Ач налякати: 21 плавний пуск: так регулювання оборотів: електронне діаметр диска: 125 мм час заряджання акумулятора: 2 рік Комплектація: шліфувальна машина, 2 акумулятори, зарядний пристрій, кейс

Шліфмашина PROCRAFT PWA-216 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Шліфмашина PROCRAFT PWA-216 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Шліфування та полірування машин купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Шліфування та полірування машин и купити Шліфмашина PROCRAFT PWA-216 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Шліфмашина PROCRAFT PWA-216

Тип Акумуляторна болгарка
споживана потужність аккумулятор
Напруга аккумулятор
Максимальна швидкість за хвилину 8500
додаткові характеристики регулювання оборотів: електронне
Обладнання Два акумулятори, зарядка, Ключ, Бічна ручка
Розміри 115 мм
Вага 2,4 кг

* Технічні характеристики Шліфмашина PROCRAFT PWA-216 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Шліфмашина PROCRAFT PWA-216

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на PROCRAFT PWA-216

Код товару: 20089
На замовлення, 1-3 дні
Sparky MKL-710CE 6923 грн
Код товару: 213301
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 303436
На замовлення, 1-3 дні
GTM SZB-225FV-2 6966 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →