Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Шліфмашина PROCRAFT EX-1050

Код товару: 240439
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: PROCRAFT
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Шліфування та полірування машин Шліфмашина PROCRAFT EX-1050

Шліфмашина для стін та стель - це спеціальний вид шліфувальних машинок, призначений для якісної обробки поверхні стелі, стін та будь-яких інших великих поверхонь. Основна суть такого інструменту полягає в його продуктивності та зручності використання. Одним з таких інструментів у лінійці професійних рішень Procraft є шліфувальна машина для стін і стель Procraft EX1050. Її основною особливістю є зручна конструкція рукоятки та вбудоване рішення щодо відведення пилу. Забезпечує всю продуктивність електродвигун потужністю 1050 Вт.

Ціна: 6321 грн
шт

Опис товару Шліфмашина PROCRAFT EX-1050

Якісна обробка поверхонь відіграє дуже важливу роль при ремонті чи будівництві, адже від неї залежить подальші кроки з облаштування інтер'єру. Під обробкою поверхонь мають на увазі їх шліфування. Добре відшліфована стіна або стеля не вимагатимуть подальших довідкових робіт і відразу можуть бути пофарбовані або оздоблені за загальним планом інтер'єру. Інструментів, які б впоралися з якісним виконанням такого виду робіт багато, але окремої уваги заслуговує поки що лише один тип. Шліфмашина для стін та стель - це спеціальний вид шліфувальних машинок, призначений для якісної обробки поверхні стелі, стін та будь-яких інших великих.поверхонь. Основна суть такого інструменту полягає в його продуктивності та зручності використання. Одним з таких інструментів у лінійці професійних рішень Procraft є шліфувальна машина для стін і стель Procraft EX1050. Її основною особливістю є зручна конструкція рукоятки та вбудоване рішення щодо відведення пилу. Забезпечує всю продуктивність електродвигун потужністю 1050 Вт. Його потужностей вистачає для підтримки максимальної швидкості обертання шліфувального кола 1700 об/хв. Сам двигун виготовлений з якісних комплектуючих та захищений від надмірного влучення пилу. Щоб мати можливість ефективно обробляти різні типи матеріалів, EX1050 передбачена плавнарегулювання обертів. Використовуючи спеціальне регулювальне кільце, можна налаштувати швидкість обертання шліфувального диска в діапазоні від 800 до 1700 об/хв. Такий функціонал робить Procraft EX1050 – універсальним рішенням щодо шліфування великих поверхонь. Для обробки EX1050 використовує шліфувальні диски розміром 225 мм, на які встановлюється спеціальний шліфувальний папір. Універсальність такого розміру диска дозволяє використовувати разом з ним оснащення інших виробників, що також добре позначається на загальній варіативності використання шліфувальної машини. Що ж до базового набору оснастки, то разом з EX1050 йде ще 6 абразивних кіл різної зернистості, кожен з яких хороший при обробціпевного типу матеріалу. Ще однією важливою особливістю цієї моделі є наявність просунутої системи відведення пилу. Вона реалізована у вигляді вбудованого пилососа з окремим мішком для пилу. Коли машинка починає свою роботу, пилосос також вмикається і починає автоматично всмоктувати весь пил і сміття, що створюється. Наявність видалення пилу, дозволяє не тільки тримати робоче місце в чистоті, але також сприяє більш ефективній обробці поверхонь.

Шліфмашина PROCRAFT EX-1050 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Шліфмашина PROCRAFT EX-1050 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Шліфування та полірування машин купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Шліфування та полірування машин и купити Шліфмашина PROCRAFT EX-1050 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Шліфмашина PROCRAFT EX-1050

Тип Шліфувальна машина
споживана потужність 1050 Вт
Напруга 230 В
Максимальна швидкість за хвилину 800-1700
додаткові характеристики Для обробки, EX1050 використовує шліфувальні диски розміром 225 мм.
Обладнання Шліфувальна машина для стін та стель Procraft EX1050
Набір наждачних кіл (6 шт.)
Пилозбірник
Шланг для пилозбірника
Шестигранник
Викрутка
Посібник користувача
Розміри 225 мм
Вага 4.6 кг

* Технічні характеристики Шліфмашина PROCRAFT EX-1050 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Шліфмашина PROCRAFT EX-1050

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на PROCRAFT EX-1050

Код товару: 20520
На замовлення, 1-3 дні
Sparky MBA 2600P 6407 грн
Код товару: 81521
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 21553
На замовлення, 1-3 дні
Makita BO 5031 6579 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →