Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Шліфмашина START PRO SAG2-21/2B BRUSHLESS

Код товару: 213301
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Start
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Шліфування та полірування машин Шліфмашина START PRO SAG2-21/2B BRUSHLESS

Дана модель виконана на базі нових безщіткових двигунів, що гарантує тривалий термін служби. На даній моделі УШМ встановлені додаткові багаторазові фільтри системи охолодження, які запобігають попаданню металевої стружки усередину болгарки.

Ціна: 6923 грн
шт

Опис товару Шліфмашина START PRO SAG2-21/2B BRUSHLESS

Акумуляторна батарея - Power Bank. Наявність USB-порту на акумуляторній батареї перетворює її на справжнісінький PowerBank який ви можете використовувати де завгодно! Кнопка увімкнення із захистом від випадкового увімкнення та функцією автоматичної зупинки диска під час її відпускання. Високий рівень зручності при роботі завдяки її компактному розміру та регулюванню захисного кожуха без ключа. Захисний фільтр від дрібних частинок та пилу йде в комплекті з болгаркою. Захисна муфта відключає двигун при заклинювання диска. Система плавного пуску для початку роботи без ривків. Ефективний захист двигуна від перегріву. Інструмент поставляється з акумулятором та зарядним пристроєм.

Шліфмашина START PRO SAG2-21/2B BRUSHLESS Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Шліфмашина START PRO SAG2-21/2B BRUSHLESS в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Шліфування та полірування машин купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Шліфування та полірування машин и купити Шліфмашина START PRO SAG2-21/2B BRUSHLESS в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Шліфмашина START PRO SAG2-21/2B BRUSHLESS

Тип Болгарки (УШМ)
Напруга 21 В
Максимальна швидкість за хвилину 8500
додаткові характеристики Блокування кнопки включення:
є

Обмеження подачі струму (плавний пуск):
+
Обладнання Шліфмашина кутова акумуляторна Start Pro, акумулятор 21V 4Ah - 1 шт, Зарядний пристрій, додаткова рукоятка, ключ, інструкція з експлуатації (гарантійний талон)
Вага 2 кг

* Технічні характеристики Шліфмашина START PRO SAG2-21/2B BRUSHLESS можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Шліфмашина START PRO SAG2-21/2B BRUSHLESS

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на START PRO SAG2-21/2B BRUSHLESS

Код товару: 303436
На замовлення, 1-3 дні
GTM SZB-225FV-2 6966 грн
Код товару: 134608
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 161705
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →