Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Шліфмашина Einhell TС-DW 225

Код товару: 134608
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Einhell
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Шліфування та полірування машин Шліфмашина Einhell TС-DW 225

Потужність: 0.13 кВт
Максимальна кількість обертів за хвилину: 1500

Ціна: 7396 грн
шт

Опис товару Шліфмашина Einhell TС-DW 225

Шліфмашина для стін та стелі Einhell TC-DW 225 є універсальним і практичним інструментом для внутрішнього оздоблення та ремонту для використання як любителями так і професіоналами. Завдяки потужному 600 Вт мотору шліфувальна машина для стін і стелі Einhell TC-DW 225 легко впорається зі шліфуванням стін і стель, а також видалення залишків шпалер, фарби, старої штукатурки і т.д. За допомогою електронного контролю швидкості потужність шліфування може бути скоригована залежно від матеріалу, що обробляється.

Для досягнення хороших результатів обробки та комфортної роботи,шліфувальна машина оснащена телескопічною ручкою зі змінними розмірами від 110 см до 165 см і додатковою ергономічною T-подібною рукояткою, для роботи на стелі без зусиль. Робочий блок інструменту закріплений в рухомому механізмі, що забезпечує вільне переміщення шліфувального механізму в будь-якому напрямку. Наявність видалення пилу дозволяє витягувати абразивний пил безпосередньо з шліфувального диска і засмоктувати його через шланг в пилосос залишаючи чистою робочу зону без утворення пилу. Ручка інструменту може бути складена навпіл для швидкого складання та демонтажу, а також економії місця зберігання.

Шліфмашина Einhell TС-DW 225 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Шліфмашина Einhell TС-DW 225 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Шліфування та полірування машин купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Шліфування та полірування машин и купити Шліфмашина Einhell TС-DW 225 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Шліфмашина Einhell TС-DW 225

споживана потужність 0.13 кВт
Напруга 230 В
додаткові характеристики Телескопічна ручка зі змінними розмірами від 110 см до 165 см
Вага 3.2 кг

* Технічні характеристики Шліфмашина Einhell TС-DW 225 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Шліфмашина Einhell TС-DW 225

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Einhell TС-DW 225

Код товару: 161705
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 157171
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 161706
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →