Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Паяльник PROCRAFT PL2300

Код товару: 240444
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: PROCRAFT
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Паяльні солдати Паяльник PROCRAFT PL2300

Паяльник для пластикових труб Procraft PL2300 успішно застосовується для заміни сантехніки як у промислових масштабах, так і в домашніх умовах. Інструмент допомагає зібрати поліпропіленові труби та з'єднати їх між собою.

Ціна: 2322 грн
шт

Опис товару Паяльник PROCRAFT PL2300

Паяльник для пластикових труб Procraft PL2300 успішно застосовується для заміни сантехніки як у промислових масштабах, так і в домашніх умовах. Інструмент допомагає зібрати поліпропіленові труби та з'єднати їх між собою. Принцип дії інструменту Паяльник нагріває кінці труб, які будуть використані для монтажу. Після цього майстер самостійно вручну з'єднує їх. Як тільки пластик охолоне та затвердіє, труби будуть зафіксовані. Завдяки такому способу досягається герметичність усієї системи водопостачання. Особливості паяльника Procraft PL2300 На відміну від попередніх версій такого інструменту, ця модель відрізняється додатковою комплектацією, а саме:рукавички; ножиці; спеціальні насадки; рулетка та інше. Паяльник має спеціальний нагрівальний елемент, у якого передбачені три отвори для монтажу насадок з тефлону для збільшення функціональності приладу. Регулювання температури здійснюється за допомогою термостата та варіюється між 50 і 300 градусів. Придбати універсальний паяльник для труб можна у нашому інтернет-магазині. Ми пропонуємо виключно якісний інструмент від відомого виробника Procraft.

Паяльник PROCRAFT PL2300 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Паяльник PROCRAFT PL2300 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Паяльні солдати купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Паяльні солдати и купити Паяльник PROCRAFT PL2300 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Паяльник PROCRAFT PL2300

Частота току 50 Гц
Влада 2300 Вт
Напруга 220 В
Діаметр картриджа 20,25,32,40,50,63 мм
Час нагріву 10 м
Температура нагрівання з'єднання 50-300 ° С
Призначення для заміни сантехніки як у промислових масштабах, так і в домашніх умовах.

* Технічні характеристики Паяльник PROCRAFT PL2300 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Паяльник PROCRAFT PL2300

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на PROCRAFT PL2300

Код товару: 224702
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 156987
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →