Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Паяльник PROCRAFT PL2000

Код товару: 240443
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: PROCRAFT
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Паяльні солдати Паяльник PROCRAFT PL2000

Паяльник для пластикових труб Procraft PL2000 призначений для монтажу побутових водопровідних систем із поліпропілену. Паяльник рівномірно плавить поверхню труб та фітингів, забезпечуючи якісне герметичне з'єднання елементів водопровідної системи.

Ціна: 1720 грн
шт

Опис товару Паяльник PROCRAFT PL2000

Паяльник для пластикових труб Procraft PL2000 призначений для монтажу побутових водопровідних систем із поліпропілену. Паяльник рівномірно плавить поверхню труб та фітингів, забезпечуючи якісне герметичне з'єднання елементів водопровідної системи. Технічні особливості моделі Працює від побутової мережі зі стандартною напругою 220 В. Модель підходить для роботи із трубами діаметром 20,25, 32 мм. Можливість плавного регулювання температури нагріву від 50 до 300 ° С за допомогою вбудованого електрорегулятора. Висока потужність обладнання гарантує стабільну роботу протягом кількох годин. Насадки мають тефлонове покриття, що унеможливлює налипання розплавленого матеріалу. Швидкий часнагрівання – до 10 хвилин. Переваги паяльника Procraft PL2000 - це напівпрофесійна модель на основі якісних комплектуючих, яка чудово справляється з великими обсягами робіт. Комплектація пристрою включає набір з трьох насадок під кожен діаметр труб відповідно,

Паяльник PROCRAFT PL2000 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Паяльник PROCRAFT PL2000 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Паяльні солдати купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Паяльні солдати и купити Паяльник PROCRAFT PL2000 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Паяльник PROCRAFT PL2000

Частота току 50 Гц
Влада 2000 Вт
Напруга 220 В
Діаметр картриджа 20,25,32 мм
Час нагріву 10 М
Температура нагрівання з'єднання 50-300 ° С
Призначення призначений для монтажу побутових водопровідних систем із поліпропілену.

* Технічні характеристики Паяльник PROCRAFT PL2000 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Паяльник PROCRAFT PL2000

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на PROCRAFT PL2000

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →