Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Паяльник Промінь-профі ППТЛ-2400

Код товару: 224702
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Луч-профи
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Паяльні солдати Паяльник Промінь-профі ППТЛ-2400

Паяльник для пластикових труб Промінь ППТЛ-2400 застосовується для монтажу систем водопостачання та систем опалення, це сучасне рішення в сантехнічній галузі. Відмінно підходить для паяння шовних та безшовних пластикових труб.

Ціна: 2580 грн
шт

Опис товару Паяльник Промінь-профі ППТЛ-2400

 Паяльник для пластикових труб Промінь Профі ППТЛ-2400 потужний та надійний апарат, зарекомендував себе як чудовий помічник майстра, знахідка як для домашнього так і для професіонала. 6 комплектів штампувальних головок з антипригарним покриттям, з рівномірною та стабільною теплопровідністю. Можуть використовуватися для плавлення PP/PPR/PE та інших пластикових труб з метою отримання безшовного зварювання. Діаметр 20 – 63 мм. У даній моделі конструкція з подвійним охолоджуючим отвором для пластикових труб може продовжити робочий час інструменту, а відведення тепла буде безпечнішим. Потовщена теплоізоляційна пластина може запобігти згоранню та витоку електрики. Зварювальна пластина виготовлена ​​звисокоякісного алюмінієвого сплаву Міцна у використанні, а тепло може зберігатися протягом тривалого часу. Потовщений силовий кабель, що захищає від опіків, може знизити проблему безпеки. Регулювання температури від 0-300 °C, що настроюється, можна встановити температуру, необхідну для зварювання різних матеріалів. Два нагрівальні елементи. У комплектації даного апарату: набір головок, шестигранник, викрутка, рулетка та ножиці для різання труб.

Паяльник Промінь-профі ППТЛ-2400 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Паяльник Промінь-профі ППТЛ-2400 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Паяльні солдати купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Паяльні солдати и купити Паяльник Промінь-профі ППТЛ-2400 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Паяльник Промінь-профі ППТЛ-2400

Влада 2400 Вт
Напруга 230 В
Температура нагрівання з'єднання 300 °C
Призначення для пластикових труб

* Технічні характеристики Паяльник Промінь-профі ППТЛ-2400 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Паяльник Промінь-профі ППТЛ-2400

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Промінь-профі ППТЛ-2400

Код товару: 156987
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 374923
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 374924
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →