Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Паяльник Промінь-профі ППТЛ-1100

Код товару: 224703
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Луч-профи
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Паяльні солдати Паяльник Промінь-профі ППТЛ-1100

Паяльник пластикових труб застосовується для монтажу систем водопостачання та систем опалення, це сучасне рішення в сантехнічній галузі. Відмінно підходить для паяння шовних та безшовних пластикових труб.

Ціна: 1419 грн
шт

Опис товару Паяльник Промінь-профі ППТЛ-1100

 Паяльник для пластикових труб Луч-Профі ППТЛ-1100 потужний та надійний апарат, зарекомендував себе як чудовий помічник майстра, знахідка як для домашнього так і для професіонала. Основні особливості :. Хороша теплоізоляція та нековзна ручка з АБС-пластику. У продукті використовують високоякісні нагрівальні компоненти з високою швидкістю нагрівання. Робоча температура 0 – 300 градусів. Діаметр насадок 20 - 32 мм Виріб має індикатор для контролю температури. Кришка виготовлена ​​з інженерного якісного пластику, відрізняється високою теплоізоляцією, високою міцністю та тривалим терміном служби. Простота встановлення та використання. Модернізоване подвійне вікно для відведення тепла захищає паяльник для труб Промінь профі від перегріву протягом тривалого часу, продовжуючи термін служби.

Паяльник Промінь-профі ППТЛ-1100 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Паяльник Промінь-профі ППТЛ-1100 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Паяльні солдати купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Паяльні солдати и купити Паяльник Промінь-профі ППТЛ-1100 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Паяльник Промінь-профі ППТЛ-1100

Влада 1100 Вт
Напруга 220 В
Діаметр картриджа Діаметр насадок 20 – 32 мм
Час нагріву 10
Температура нагрівання з'єднання 300°С
Призначення для пластикових

* Технічні характеристики Паяльник Промінь-профі ППТЛ-1100 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Паяльник Промінь-профі ППТЛ-1100

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Промінь-профі ППТЛ-1100

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →