Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бінокль Praktica Avro 8x42 WP

Код товару: 165861
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Praktica
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Бінокль Бінокль Praktica Avro 8x42 WP

Збільшення: 8 x
Тип збільшення: фіксоване
Діаметр об'єктива: 42 мм
Тип призм: Roof
Матеріал призмів: BAK4
Просвітлення: Fully Multi Coated

Ціна: 6364 грн
шт

Опис товару Бінокль Praktica Avro 8x42 WP

 Подібно до багатьох світових лідерів у виробництві оптики, компанія Praktica більш відома, як виробник високоякісних фотокамер. Заснована в 1949 році в Дрездені (Східна Німеччина), компанія випустила понад 100 різних моделей фотокамер, досі продовжуючи отримувати безліч нагород за інноваційність та якість продукції. Сьогодні Praktica розширила асортимент, вдало використавши багаторічний досвід розробки фотооб'єктивів для виробництва спортивної оптики.



Стильний корпус бінокля виконаний з полікарбонату - сучасного міцного і водночас легкого матеріалу, що легко піддається формуванню. Зовні бінокль традиційно має гумову оболонку з дрібним.рифленням для надійного захоплення рукою та захисту оптики від випадкових ударів та падінь. Центральне колесо фокусування та кільце діоптрійної корекції виконані з алюмінію. Конструкцією передбачено можливість кріплення штативного адаптера для встановлення бінокля на повноцінний фотоштатив.



Внутрішні порожнини бінокля заповнені сухим азотом, кільця ущільнювачів герметичні і не допускають не тільки проникнення вологи всередину, але і появи найменшого конденсату на внутрішніх оптичних поверхнях при різкій зміні температури. Оскільки бінокль захищений за класом IPX7, короткочасне занурення у воду не завдасть будь-яких пошкоджень приладу.



Оптикабінокля відповідає стандартним вимогам до якісних біноклів для полювання та спорту, включаючи повне багатошарове просвітлення всіх оптичних поверхонь (FMC) та призми з баритового крона BAK4. Покриття, що просвітлює, у фіолетових тонах забезпечує кольоропередачу максимально близьку до природних кольорів. Усередині на труби бінокля нанесено матове покриття, яке не допускає появу відблисків та небажаних перевідбиття. В результаті отримуємо по всьому полю однаково світле зображення. Мінімальна дистанція фокусування 2.5 метра дозволить спостерігати за об'єктами, що знаходяться в прямому розумінні "під ногами".



Традиційно різкість зображення налаштовується центральним колесом,також передбачена можливість діоптрійної корекції за допомогою кільця на правому окулярі, щоб підлаштувати прилад під індивідуальні особливості зору. Центральне колесо і кільце діоптрійної корекції виконані в одному стилі і дозволяють проводити дуже точне регулювання завдяки великому діаметру і тактильно відчутній профільованій накатці. Міжосьова відстань коригується у широкому діапазоні. Наглазники фіксують точку винесення зіниці на відстані 18 мм, що дозволяє користуватися даним приладом як в окулярах, так і без них. Таким чином, бінокль має всі необхідні регулювання для зручності користування.



У комплектацію бінокля включений напівжорсткий кейс на блискавці,надійно захищаючий прилад, кришки окулярів, кришки об'єктивів, зручно закріплені на гумових поясках, а також серветка для протирання оптики та широкий наший ремінь, виготовлений з неопрену - довговічного матеріалу з високою еластичністью, хімічною стабільністю та стійкістю до високих та низьких температур.

>

Бінокль Praktica Avro 8x42 WP Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бінокль Praktica Avro 8x42 WP в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Бінокль купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Бінокль и купити Бінокль Praktica Avro 8x42 WP в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бінокль Praktica Avro 8x42 WP

Тип Бінокль
Частота наближення 8 x
Особливості • висувні наочники
• корекція діоптрій
• кріплення на штатив
Захист • водонепроникність
• газонаповнення
Тип дизайну Roof
додаткові характеристики Винос вихідної зіниці: 18 мм
Фокусування: центральне
Межа фокусування від: 2.5 м
Поле зору на 1000м: 116 м

* Технічні характеристики Бінокль Praktica Avro 8x42 WP можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бінокль Praktica Avro 8x42 WP

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Praktica Avro 8x42 WP

Код товару: 359154
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 339847
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 158599
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →