Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бінокль DELTA OPTICAL StarLight 12x60

Код товару: 158599
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: DELTA OPTICAL
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Бінокль Бінокль DELTA OPTICAL StarLight 12x60

Тип: бінокль; Кратність збільшення (x): 12; Поле зору з відривом 1 км (м): 100; Сутінковий фактор: 26.8; Відносна яскравість: 25; Діаметр об'єктива (мм): 60; Діаметр вихідної зіниці (мм): 5; Винос вихідної зіниці (мм): 18; Призма: Porro; Пило-, вологозахист; Чохол; Вага (г): 1400

Ціна: 6794 грн
шт

Опис товару Бінокль DELTA OPTICAL StarLight 12x60

 Бінокль для любителів астрономії з популярними характеристиками: великий діаметр об'єктивів (60 мм), багатошарове просвітлення оптики, велике поле зору при незначному хроматизмі, гумовий корпус.

 
Обертаюча система цієї моделі виконана за призмінною схемою Porro, в якій використовуються досить великі призми, розкладені не на одній осі. У біноклів такої конструкції оптичні осі об'єктивів рознесені більше, ніж оптичні осі окулярів, що дає більший ефект об'ємності зображення, що спостерігається. У той же час така конструкція є найбільшою за габаритами за тих же оптичних параметрів.
У конструкції застосовані призми зі скла ВАК4, які дозволятьВам спостерігати найбільш чітку та контрастну картинку, з рівномірним освітленням по всьому полю зору та з мінімальною кількістю спотворень.
Оптика цієї моделі має багатошарове просвітлення. Це означає, що більшість оптичних поверхонь нанесено спеціальне багатошарове покриття, що зменшує втрати світла при відображенні. Завдяки цьому зображення, що спостерігається, стає більш яскравим і контрастним.
Ця модель не герметична і відноситься до розряду водозахищених, що дозволяє проводити спостереження в туман, дрібний дощ і навіть дуже сильну зливу. Однак короткочасне занурення у воду може завдати виробу істотної шкоди і Вам доведеться витратити чимало часу навідновлення його працездатності.
Цей бінокль має центральне фокусування обох окулярів одночасно і діоптрійне підстроювання на правому окулярі під різницю очей. Це дозволить вам максимально швидко здійснити налаштування різкості при зміні дистанції спостереження.

Бінокль DELTA OPTICAL StarLight 12x60 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бінокль DELTA OPTICAL StarLight 12x60 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Бінокль купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Бінокль и купити Бінокль DELTA OPTICAL StarLight 12x60 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бінокль DELTA OPTICAL StarLight 12x60

Тип Бінокль
Частота наближення 12 x
Особливості Поле зору на відстані 1 км. 100 м.
мін. дистанція фокусування 7 м
Сутінковий фактор 26.8
Відносна яскравість 25
Діоптрична корекція
Тип дизайну Porro / BaK-4 /
Френдеринг Постійна
додаткові характеристики Діаметр об'єктива 60 мм
Діаметр вихідної зіниці 5 мм
Винос вихідної зіниці 18 мм
Фокусування центральне
Регулювання міжзоркової відстані
Заповнення газом / азот /

* Технічні характеристики Бінокль DELTA OPTICAL StarLight 12x60 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бінокль DELTA OPTICAL StarLight 12x60

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на DELTA OPTICAL StarLight 12x60

Код товару: 324615
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 342354
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 250005
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →