Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бінокль Nikon Aculon 7x50 асферика

Код товару: 158584
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Nikon
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Бінокль Бінокль Nikon Aculon 7x50 асферика

Водонепроникний азотозповнений бінокль із кратністю збільшення 7х та центральним фокусуванням.

Ціна: 8643 грн
шт

Опис товару Бінокль Nikon Aculon 7x50 асферика

 Водонепроникний азотозповнений бінокль із кратністю збільшення 7х та центральним фокусуванням. Оптична конструкція з винесеною точкою візування забезпечує хорошу видимість з усього поля зору. Модель забезпечує неймовірно широкий кут огляду, а поворотно-висувні наочники полегшують підбір правильного розташування бінокля щодо очей. Багатошарове покриття лінз і великий діаметр об'єктива гарантують оптимальну чіткість і контрастність зображення.

 
Обертаюча система цієї моделі виконана за призмінною схемою Porro, в якій використовуються досить великі призми, розкладені не на одній осі. У біноклів такої конструкціїоптичні осі об'єктивів рознесені більше, ніж оптичні осі окулярів, що дає більший ефект об'ємності зображення, що спостерігається. У той же час така конструкція є найбільшою за габаритами за тих же оптичних параметрів.
У конструкції застосовані призми зі скла ВАК4, які дозволять Вам спостерігати найбільш чітку та контрастну картинку, з рівномірним освітленням по всьому полю зору та з мінімальною кількістю спотворень.
Оптика цієї моделі має багатошарове просвітлення. Це означає, що більшість оптичних поверхонь нанесено спеціальне багатошарове покриття, що зменшує втрати світла при відображенні. Завдяки цьому зображення, що спостерігається, стає більшяскравим та контрастним.
Ця модель не герметична і відноситься до розряду водозахищених, що дозволяє проводити спостереження в туман, дрібний дощ і навіть дуже сильну зливу. Однак короткочасне занурення у воду може завдати виробу істотної шкоди і Вам доведеться витратити чимало часу на відновлення його працездатності.
Ця модель має ударостійку конструкцію, завдяки чому поштовхи, удари, вібрації при транспортуванні, і навіть падіння з висоти людського зростання не завдадуть виробу істотної шкоди. Ви зможете продовжити спостереження і після таких неприємностей.
Цей бінокль має центральне фокусування обох окулярів одночасно і діоптрійнепідстроювання на правому окулярі під різницю очей. Це дозволить вам максимально швидко здійснити налаштування різкості при зміні дистанції спостереження.

Бінокль Nikon Aculon 7x50 асферика Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бінокль Nikon Aculon 7x50 асферика в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Бінокль купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Бінокль и купити Бінокль Nikon Aculon 7x50 асферика в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бінокль Nikon Aculon 7x50 асферика

Тип Бінокль
Частота наближення
Особливості Мінімальна дистанція фокусування 8 м
Призми ВАК-4
Просвітлення повне (мульті)
Матеріал корпусу пластик
Покриття корпусу гумове
Захист Вологозахист
Тип дизайну Porro
Френдеринг Постійна
додаткові характеристики Діаметр об'єктива 50 мм
Поле зору 112 м/на 1 км
Розмір вихідної зіниці 7,1 мм
Фокусування центральне, корекція діоптрій
Мінімальна дистанція фокусування 8 м

* Технічні характеристики Бінокль Nikon Aculon 7x50 асферика можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бінокль Nikon Aculon 7x50 асферика

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Nikon Aculon 7x50 асферика

Код товару: 309480
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 360087
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 219631
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →