Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бінокль DELTA OPTICAL StarLight 15x70

Код товару: 219631
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: DELTA OPTICAL
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Бінокль Бінокль DELTA OPTICAL StarLight 15x70

Збільшення: 15 x
Тип збільшення: постійне
Діаметр об'єктива: 70 мм
Тип призм: Porro
Матеріал призмів: BK7
Просвітлення: ВАК-4
Розміри: 280х220х110 мм

Ціна: 8815 грн
шт

Опис товару Бінокль DELTA OPTICAL StarLight 15x70

Бінокль для любителів астрономії з популярними характеристиками: великий діаметр об'єктивів (70 мм), повне багатошарове просвітлення оптики, велике поле зору при незначному хроматизмі, зручний водонепроникний, гумовий корпус. Система, що обертає, цієї моделі виконана за призмінною схемою Porro, в якій використовуються досить великі призми, розташовані не на одній осі. У біноклів такої конструкції оптичні осі об'єктивів рознесені більше, ніж оптичні осі окулярів, що дає більший ефект об'ємності зображення, що спостерігається. У той же час така конструкція є найбільшою за габаритами за тих же оптичних параметрів.

У конструкції застосовані призми зі скла ВАК4,які дозволять Вам спостерігати найбільш чітку та контрастну картинку, з рівномірним освітленням по всьому полю зору та з мінімальною кількістю спотворень.

Оптика цієї моделі має повне багатошарове просвітлення. Це означає, що на кожну поверхню скла завдано спеціальне багатошарове покриття, що зменшує втрати світла при відбитку. Завдяки цьому, за інших рівних характеристик, зображення, що спостерігається, буде найбільш яскравим і контрастним.

Ця модель герметична і відноситься до розряду водонепроникних, що дозволяє проводити спостереження навіть у сильну зливу або снігопад. Короткочасне занурення у воду теж не завдасть виробу жодної шкоди.

Ця модель маєударостійку конструкцію, завдяки чому поштовхи, удари, вібрації при транспортуванні, і навіть падіння з висоти людського зростання не завдадуть виробу істотної шкоди. Ви зможете продовжити спостереження і після таких неприємностей.

Цей бінокль має центральне фокусування обох окулярів одночасно і діоптрійне підстроювання на правому окулярі під різницю очей. Це дозволить вам максимально швидко здійснити налаштування різкості при зміні дистанції спостереження.

Бінокль DELTA OPTICAL StarLight 15x70 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бінокль DELTA OPTICAL StarLight 15x70 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Бінокль купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Бінокль и купити Бінокль DELTA OPTICAL StarLight 15x70 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бінокль DELTA OPTICAL StarLight 15x70

Тип Бінокль
Частота наближення 15 x
Захист Від бризок
Тип дизайну Porro
Френдеринг Постійна

* Технічні характеристики Бінокль DELTA OPTICAL StarLight 15x70 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бінокль DELTA OPTICAL StarLight 15x70

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на DELTA OPTICAL StarLight 15x70

Код товару: 249285
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 169818
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 309481
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →