Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бінокль Praktica Falcon 12x50

Код товару: 165862
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Praktica
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Бінокль Бінокль Praktica Falcon 12x50

Тип: бінокль; Кратність збільшення (x): 12; Поле зору на відстані 1 км (м): 87; Сутінковий фактор: 22.5; Відносна яскравість: 17.4; Діаметр об'єктива (мм): 50; Діаметр вихідної зіниці (мм): 4.17; Призма: Porro; Чохол; Вага (г): 800;

Ціна: 2537 грн
шт

Опис товару Бінокль Praktica Falcon 12x50

Компанія Praktica стала першою, хто надав офіційну 25-річну гарантію на бюджетну серію біноклів, у тому числі на Бінокль Praktica Falcon 12x50. Завдяки широкому модельному ряду, біноклі Praktica лінійки Falcon відносяться до розряду універсальних біноклів, і можуть однаково успішно використовуватися, як оптика для польових та астроспостережень, як біноклі для полювання, спостереження за природою чи міськими пам'ятками.

Подібно до багатьох світових лідерів у виробництві оптики, донедавна компанія Praktica була більш відома, як виробник високоякісних фотокамер. Заснована в 1949 році в Дрездені (Східна Німеччина), компанія випустила понад 100 різних моделей фотокамер, досіпродовжуючи отримувати нагороди за інноваційність та якість продукції. Сьогодні Praktica розширила асортимент, Вдало використовуючи багаторічний досвід розробки оптичних приладів, Praktica зайняла гідне місце серед виробників спортивної оптики найвищого класу.

Будучи впевненою в якості та надійності своєї продукції, компанія Praktica надає повну гарантію на всі свої оптичні прилади протягом 25 років.

Відмінною особливістю лінійки Falcon є невеликі розміри та вага. Біноклі цієї серії дійсно компактніші, ніж аналогічні моделі багатьох інших виробників. А мала вага досягається завдяки легшому полікарбонатному корпусу. Крім того, широкеполе зору буде оцінено шанувальниками панорамних спостережень.

Мультипросвітлена оптика та достатні світлосильні характеристики дозволяє користуватися біноклями Falcon не лише у яскравий сонячний день, але й у похмуру погоду. Призми класичного компонування Porro традиційно забезпечують високу чіткість та пластичність зображення. Гумове покриття корпусу забезпечує надійне утримання бінокля та захищає його від зовнішніх атмосферних та механічних впливів. Зручне центральне колесо фокусування має великий діаметр і відмінну чіпку гумову накатку, завдяки чому фокусування здійснюється максимально плавно і точно.

Конструктивні особливості:

/> Оптична конструкція: призма Porro
Лінзи: з багатошаровим просвітленням (Multi coated)
Призми: BK7
Фокусування: центральним колесом та діоптрійним підстроюванням на окулярі
Наглазники: типу Fold Down, що складаються
Корпус: полікарбонат із протиковзким гумовим покриттям
Можливість кріплення штатива

Бінокль Praktica Falcon 12x50 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бінокль Praktica Falcon 12x50 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Бінокль купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Бінокль и купити Бінокль Praktica Falcon 12x50 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бінокль Praktica Falcon 12x50

Тип Бінокль
Частота наближення (x): 12
Особливості Поле зору: 1 км 87 м
Реальне кутове поле зору 5.4°
мін. дистанція фокусування 10 м
Сутінковий фактор 22.5
Відносна яскравість 17.4
Діоптрична корекція
Діапазон корекції діоптрій ±5 D
Тип дизайну Porro
додаткові характеристики Регулювання міжзоркової відстані

* Технічні характеристики Бінокль Praktica Falcon 12x50 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бінокль Praktica Falcon 12x50

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Praktica Falcon 12x50

Код товару: 219390
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 312362
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 256103
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →