Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Портативна сонячна станція GDLITE GD-1000А

Код товару: 359167
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Gdlite
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Вогні та аксесуари Портативна сонячна станція GDLITE GD-1000А

Матеріал: Пластик; Тип заряду: Сонячна панель, USB, Автономне харчування; Тип ліхтаря: Стаціонарний; Ручний; Колір чорний; Країна виробник: Китай

Ціна: 1698 грн
шт

Опис товару Портативна сонячна станція GDLITE GD-1000А

Сонячна станція GDLITE GD-1000A - пропонує вам шикарне портативне освітлення за допомогою 3 світлодіодних лампочок та ліхтаря. На сьогоднішній день сонячна електростанція - зручний девайс який може заряджатися від розетки 220В і від сонячної панелі, допоможе легко і комфортно пережити вам аварійні відключення світла. телефон від безкоштовної енергії сонця і завжди бути на зв'язку, без наявності електрики. Якщо заряджати від стандартної мережі, то час витрачений на зарядку станції займе приблизно 6 годин, якщо від сонячної панелі, то 13-15 годин. Автономність пристроюзалежить від кількості підключених ламп. Максимальна автономність становить 15 годин (з підключеною лише однією лампочкою), мінімальна – 6 годин (при підключенні 3-х ламп). Сонячна станція ще оснащена FM та МР3 для прослуховування улюблених радіостанцій та музики. Для створення незабутньої атмосфери в комплекті йде Диско Лампа з можливістю керування Bluetooth. З таким ліхтарем вам точно не буде нудно при відключенні світла і в польових умовах на природі.

Портативна сонячна станція GDLITE GD-1000А Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Портативна сонячна станція GDLITE GD-1000А в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Вогні та аксесуари купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Вогні та аксесуари и купити Портативна сонячна станція GDLITE GD-1000А в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Портативна сонячна станція GDLITE GD-1000А

Огляд Ручний
Матеріал корпусу Пластик
Методи зарядки Сонячна панель; USB; Автономне харчування

* Технічні характеристики Портативна сонячна станція GDLITE GD-1000А можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Портативна сонячна станція GDLITE GD-1000А

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Портативна сонячна станція GDLITE GD-1000А

Код товару: 359167
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 370687
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →