Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Світлодіодний переносний ліхтар із акумулятором YAJIA YJ-6818

Код товару: 385752
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: YAJIA
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Вогні та аксесуари Світлодіодний переносний ліхтар із акумулятором YAJIA YJ-6818

Тип: світлодіодна лампа; Вид: акумуляторна; Матеріал: пластик; Тип діода: OSL; Два режими роботи; Заряджається від мережі 220; Потужність 1,5 Вт; Висота – 20 см., Глибина – 4,5 см., Ширина – 7.5 см.

Ціна: 386 грн
шт

Опис товару Світлодіодний переносний ліхтар із акумулятором YAJIA YJ-6818

Лампа - аварійний світильник Yajia YJ-6818 світлодіодний LED з акумулятором переносний

Многофункціональний акумуляторний світильник Yajia YJ-6818 на світлодіодах – для дому, для туризму, для читання або для роботи за комп'ютером. Зручне та практичне джерело додаткового освітлення ліхтар світлодіодний акумуляторний стане у нагоді як у побуті, так і в умовах заміської

Світлодіодний ліхтар – джерело автономного освітлення як для домашнього використання, так і для похідного. Цей туристичний ліхтар може висвітлити шлях, намет, будь-яке робоче місце або галявину під час вечірнього пікніка. Світлодіоди забезпечать яскраве освітлення невеликої території. Такої сили світіння достатньо длямаленької кімнати чи намету.

Навіть якщо у вашому будинку вимкнено світло, ви можете ввімкнути цей ліхтар і висвітлити простір, щоб не залишатися в темряві. Також з ним у руці зручно пересуватися по будинку або на вулиці. Для цих цілей у корпусі аварійно-похідного світильника є складна ручка із пластику.

У світлодіодному ліхтарі YJ-6818 є 2 режими освітлення: зі 100%-ю яскравістю, та економ-режим. Другий дає меншу яскравість, але скорочує енергоспоживання приладу. Перемикач режимів знаходиться на бічній частині пластикового корпусу.

Вбудований акумулятор забезпечує живлення приладу. Для його заряджання можна використовувати мережний шнур, за допомогою якого ліхтар підключається до розеткизмінного струму 220V. Під час підключення до мережі вмикати пристрій не рекомендується, оскільки це може пошкодити світлодіоди або внутрішні електронні деталі. На корпусі є індикатор заряджання. Час, який потрібний для повного заряду акумулятора - 12 годин

Світлодіодний кемпінговий ліхтар оснащений вбудованим акумулятором з живленням від мережі 220V. У енергозберігаючому режимі ліхтар можна використовувати понад 8 годин.

Характеристики:

  • Тип: світлодіодна лампа;
  • Вигляд: акумуляторна;
  • Матеріал: пластик;
  • Тип діода: OSL;
  • Два режими роботи;
  • Заряджається від мережі 220;
  • Потужність 1,5 Вт;
  • Висота - 20 см., Глибина - 4,5 см., Ширина - 7.5див.

Комплектація:

  • ліхтар Yajia YJ-6818
  • шнур для заряджання від мережі 220V
  • картонна упаковка

Світлодіодний переносний ліхтар із акумулятором YAJIA YJ-6818 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Світлодіодний переносний ліхтар із акумулятором YAJIA YJ-6818 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Вогні та аксесуари купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Вогні та аксесуари и купити Світлодіодний переносний ліхтар із акумулятором YAJIA YJ-6818 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Світлодіодний переносний ліхтар із акумулятором YAJIA YJ-6818

Огляд Ліхтарі-лампи
Елементи харчування Акумулятор
Матеріал корпусу Пластик
Методи зарядки Від мережі 220В
Розміри Висота – 20 см., Глибина – 4,5 см., Ширина – 7.5 см.

* Технічні характеристики Світлодіодний переносний ліхтар із акумулятором YAJIA YJ-6818 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Світлодіодний переносний ліхтар із акумулятором YAJIA YJ-6818

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Світлодіодний переносний ліхтар із акумулятором YAJIA YJ-6818

Код товару: 385750
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 385752
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →