Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Сушарки для овочів та фруктів POLARIS PFD 2705 D Beige

Код товару: 195775
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Polaris
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Сушарки для овочів та фруктів Сушарки для овочів та фруктів POLARIS PFD 2705 D Beige

Тип управління Механічне Потужність 540 Вт Гарантійний термін 12 місяців Кількість рівнів 5 Підійде для сушіння Овочі, Фрукти

Ціна: 2537 грн
шт

Опис товару Сушарки для овочів та фруктів POLARIS PFD 2705 D Beige

 Сушка для фруктів та овочів Polaris PFD 2705 призначена для створення страв шляхом випаровування з їжі рідини. Під час цього процесу відбувається збереження корисних речовин, а смакові якості стають ще багатшими. Даний метод добре підходить для створення фруктових та овочевих чіпсів, пастили, грибних, м'ясних та хлібних заготовок. Тривалість зберігання після такої обробки суттєво продовжена, що робить зимові заготівлі набагато різноманітнішими, а не обмеженими однією консервацією.

 
Внутрішній простір сушіння складається з п'яти піддонів, що вкладаються один в інший. Вони відмінно підходять для розміщення найрізноманітніших інгредієнтів, головне – якщо ви одночасноготуєте на декількох ярусах, стежте за тим, щоб їжа поєднувалася за смаком та ароматом. Саме тоді вийде ідеальний продукт.
 
Система, яка захищає техніку від перегріву, стала однією з найважливіших для даного пристрою. За рахунок того, що вона відключає сушарку, коли та ризикує пошкодитись від надмірно високої температури, це позитивно позначається на її здатності функціонувати і не зламатися раніше закінчення експлуатаційного терміну.

Сушарки для овочів та фруктів POLARIS PFD 2705 D Beige Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Сушарки для овочів та фруктів POLARIS PFD 2705 D Beige в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Сушарки для овочів та фруктів купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Сушарки для овочів та фруктів и купити Сушарки для овочів та фруктів POLARIS PFD 2705 D Beige в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Сушарки для овочів та фруктів POLARIS PFD 2705 D Beige

Потужність 540 Вт
Кількість ярусів 5 штук
Матеріал корпусу Пластик
Регулювання температури Є
Продукти для сушіння Овочі, Фруктів
Висота ярусу 2.5 см
Особливості, додаткові характеристики Регулювання температури Простота в управлінні Регульовані по висоті, знімні, прозорі піддони Можливість компактного зберігання Захист від перегріву.
Габарити 410 × 340 × 460 мм
Вага 8 кг
Колір Бежевий

* Технічні характеристики Сушарки для овочів та фруктів POLARIS PFD 2705 D Beige можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Сушарки для овочів та фруктів POLARIS PFD 2705 D Beige

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на POLARIS PFD 2705 D Beige

Код товару: 158735
На замовлення, 1-3 дні
Ariete 616 2623 грн
Код товару: 148095
На замовлення, 1-3 дні
ROTEX RD620-Y 2752 грн
Код товару: 217065
На замовлення, 1-3 дні
Ardesto FDB-5385 2752 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →