Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пластилін Bambi MK 2245

Код товару: 195679
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Bambi
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Набори для творчості Пластилін Bambi MK 2245

перукар, Божевільні зачіски, 4кол (бан.с кр), крісло, інструмент, кор

Ціна: 538 грн
шт

Опис товару Пластилін Bambi MK 2245

 Безпечний, гіпоалергенний пластилін MK 2245 Перукар, рекомендований для дітей старше трьох років, стане справжньою знахідкою для тих малюків, які мріють стати стилістами та створювати зачіски. Юні любителі творчості та рукоділля гідно оцінять ігровий, цікавий набір, в якому передбачені всі необхідні пристрої, матеріали та інструменти для захоплюючого проведення часу. Спеціальна маса, розроблена з нетоксичної сировини, немає у складі небезпечних, токсичних речовин. Компактний, легкий набір можна сміливо брати з собою, вирушаючи в далеку дорогу, щоб Ваша дитина не сумувала і провела час з максимальною користю для свого розвитку. У комплект входитьіграшкове, мініатюрне крісло перукаря для «відвідувачів» салону, пластикові голови для створення розкішних зачісок та ліплення волосся. Пластилін не прилипає до долонь, не залишає жирних плям на меблів та одязі, що особливо потішить турботливих матусь. Барвисте оформлення у приємному забарвленні орієнтоване для розвитку колірного та візуального сприйняття дитини.

Пластилін Bambi MK 2245 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пластилін Bambi MK 2245 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Набори для творчості купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Набори для творчості и купити Пластилін Bambi MK 2245 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пластилін Bambi MK 2245

Огляд пластилін
Вікова група 3+

* Технічні характеристики Пластилін Bambi MK 2245 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пластилін Bambi MK 2245

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Пластилін Bambi MK 2245

Код товару: 195597
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 195660
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 195670
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →