Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Підставка для штанг Zelart TA-8216 Silver

Код товару: 189117
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelart
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Спортивні стелажі Підставка для штанг Zelart TA-8216 Silver

Якщо ви хочете зберігати свої грифи від штанг у найбезпечніший і ефективніший спосіб, то вам знадобиться відповідна стійка. Подібним вимогам найкраще відповідає підставка (стійка) для штанг Zelart TA-8216.

Ціна: 10398 грн
шт

Опис товару Підставка для штанг Zelart TA-8216 Silver

 Призначення 

Ця підставка призначена для комерційного та домашнього використання та застосовується для зберігання грифів від штанги. Складений належним чином спортінвентар сприяє загальній організованості у тренувальному середовищі. Більше того, при правильному зберіганні значно знижуються шанси пошкодити обладнання спортзалу та, що важливіше, зводиться до мінімуму ризик травмування атлетами. Завдяки стійці TA-8216 можна безпечно та зручно зберігати 10 грифів та простіше наводити порядок у залі.
 
Опис
Підставка виготовлена ​​у формі літери «А», що дозволяє використовувати для зберігання грифів обидві її сторони, та забезпечує стійкість конструкції. Рама підставкивиготовлена ​​з холоднокатаного металевого профілю (товстостінна квадратна труба), промислового класу, що зумовлює її надзвичайну міцність. Гаками для грифів є куточки з товстого металу, приварені до стійок. Гумові накладки на них оберігають від пошкодження захисне оздоблення снаряда. Підставка може використовуватися для зберігання будь-яких грифів з відстанню між посадковими втулками від 90 см і більше.
 
Переваги:
Міцна конструкція стійки здатна витримувати значну вагу.
Може служити для зберігання грифів будь-якої конфігурації.
Допомагає підтримувати чистоту та порядок у зоні тренування.

Підставка для штанг Zelart TA-8216 Silver Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Підставка для штанг Zelart TA-8216 Silver в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Спортивні стелажі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Спортивні стелажі и купити Підставка для штанг Zelart TA-8216 Silver в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Підставка для штанг Zelart TA-8216 Silver

Тип Підставка
Розмір 90х85х127 см
Матеріал Метал, пластик
Потужність 10 штанг

* Технічні характеристики Підставка для штанг Zelart TA-8216 Silver можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Підставка для штанг Zelart TA-8216 Silver

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Підставка для штанг Zelart TA-8216 Silver

Код товару: 189117
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 188693
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →