Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Підставка для штанг фітнес памп TA-8214 Silver

Код товару: 189118
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelart
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Спортивні стелажі Підставка для штанг фітнес памп TA-8214 Silver

Штанги для фітнес-памп займають у вашому залі занадто багато місця та заважають підтримувати порядок? Цю проблему дуже просто вирішити - зберігайте їх на підставці для штанг фітнес-памп Zelart TA-8214.

Ціна: 9005 грн
шт

Опис товару Підставка для штанг фітнес памп TA-8214 Silver

 Призначення

Ця підставка служить для зберігання штанг для занять фітнес-пампом та використовуються у професійних студіях, фітнес-центрах та особистих спортзалах. Завдяки вертикальній конструкції вона дуже компактна, тому особливо актуальна в обмеженому просторі де кожен метр на рахунку. Підставка забезпечує місце для акуратного зберігання 12-15 повних комплектів (грифи, млинці, замки), що спрощує підтримку порядку в залі та робить тренування безпечнішим.
 
Опис
Для виготовлення підставки використовуються металеві труби різного діаметру. Більш товсті служать рамою – дві вертикальні стійки та опорні ніжки, з'єднані загальною основою. А приварені достійкам тонкі трубки виконують функцію навантажувальних кілочків для млинців. Дві вигнуті перемички, що забезпечують додаткову стабільність конструкції, є також опорою грифам, які ставляться в спеціальний короб, змонтований в нижній частині підставки. Невеликий нахил вертикальних стійок гарантує, що спортивні снаряди залишаться на своєму місці.
 
Переваги:
Продумана конструкція, яка допомагає заощаджувати місце.
Висока якість виготовлення гарантує довговічність.
Може використовуватись у приміщеннях з невеликою площею.

Підставка для штанг фітнес памп TA-8214 Silver Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Підставка для штанг фітнес памп TA-8214 Silver в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Спортивні стелажі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Спортивні стелажі и купити Підставка для штанг фітнес памп TA-8214 Silver в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Підставка для штанг фітнес памп TA-8214 Silver

Тип Підставка
Матеріал Метал
Потужність 12-15 комплектів

* Технічні характеристики Підставка для штанг фітнес памп TA-8214 Silver можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Підставка для штанг фітнес памп TA-8214 Silver

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Підставка для штанг фітнес памп TA-8214 Silver

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →