Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Підставка для штанг фітнес памп Zelart RK4060E Silver

Код товару: 189119
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelart
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Спортивні стелажі Підставка для штанг фітнес памп Zelart RK4060E Silver

У вашому спортзалі неабияк асортимент спортивних снарядів і ви хочете, щоб вони зберігалися, не займаючи левову частку приміщення? З цією метою ідеально підійде ергономічна підставка (стійка) для штанг фітнес-памп Zelart RK4060E.

Ціна: 11521 грн
шт

Опис товару Підставка для штанг фітнес памп Zelart RK4060E Silver

 Призначення

Спеціально розроблена підставка для штанг фітнес-памп забезпечує єдине місце для зберігання грифів, млинців та замків. Вирізняється простим доступом до снарядів, спрощує наведення чистоти в приміщенні, а також максимально збільшує корисну площу. Може використовуватися як у невеликих спортивних куточках, так і у великих спортивних клубах як додаткове місце для зберігання спортивних снарядів. Особливо актуальна у спортзалах, де тренувальний простір служить для різних видів фізичної активності.
 
Опис
Для виготовлення підставки використовується якісний метал промислового класу. Її основою є дві X-подібні стійки, у яких верхнячастина – це загнуті рукояті, вкриті гумою, а нижня – ніжки на коліщатках. Це дозволяє легко пересувати навіть повністю навантажену підставку. Між стійками закріплені перемички, які не лише надають жорсткості конструкції, а й служать для розміщення інвентарю – до чотирьох приварені кілочки для млинців, п'ята використовується як контейнер для зберігання замків. Грифи укладають між рукоятей стійок. Теоретично на підставці можна зберігати 6-8 комплектів фітнес-памп.
 
Переваги:
Продумана конструкція забезпечує ефективну експлуатацію.
Значно спрощує підтримку належного порядку у спортзалі.
Високоякісні матеріали гарантуютьтривалий термін служби.

Підставка для штанг фітнес памп Zelart RK4060E Silver Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Підставка для штанг фітнес памп Zelart RK4060E Silver в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Спортивні стелажі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Спортивні стелажі и купити Підставка для штанг фітнес памп Zelart RK4060E Silver в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Підставка для штанг фітнес памп Zelart RK4060E Silver

Тип Підставка
Розмір 130х116х119см
Матеріал Метал
Потужність 6-8 комплектів

* Технічні характеристики Підставка для штанг фітнес памп Zelart RK4060E Silver можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Підставка для штанг фітнес памп Zelart RK4060E Silver

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Підставка для штанг фітнес памп Zelart RK4060E Silver

Код товару: 189000
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 255973
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 269072
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →