Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Підставка для штанг фітнес памп Zelart RK5401C Silver

Код товару: 189121
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelart
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Спортивні стелажі Підставка для штанг фітнес памп Zelart RK5401C Silver

Хочете, щоб заняття фітнес-пампом у вашому спортзалі проходили організовано, а у приміщенні панував порядок? Тоді вам варто звернути увагу на підставку для штанг фітнес памп Zelart RK5401C.

Ціна: 13195 грн
шт

Опис товару Підставка для штанг фітнес памп Zelart RK5401C Silver

 Призначення

Підставка призначена для використання в залах, де практикують памп-аеробіку (фітнес-памп) та дозволяє забезпечити спортивними снарядами для тренувань близько 20 осіб. Потужна стійка стійка служить для організованого зберігання всього необхідного для цього обладнання - млинців, грифів та затискачів. Продумана конструкція дозволяє легко брати/ставити на місце потрібний снаряд та спрощує підтримку загального порядку у приміщенні залу.
 
Опис
Для виготовлення підставки використовується метал промислового класу – овальний профіль та труби. Вона являє собою рамну конструкцію із шести вертикальних стійок, з'єднаних двома вигнутимиперемичками і спирається на міцні ніжки. Для зберігання млинців та замків служать навантажувальні стрижні із труб. Вони розташовуються на чотирьох стійках (по п'ять на кожній), на ніжках (по одній) та на верхній перемичці (дві). Грифи ставляться у спеціальний короб внизу стійки і спираються верхню перемичку. Пластикові насадки на ніжках оберігають підлогу від подряпин, а сама підставка пофарбована порошковою фарбою, яка захищає її від корозії.
 
Переваги:
Надає користувачам прямий доступ до наборів штанг.
Забезпечує безпеку тренувального простору.
Допомагає містити обладнання та зал у належному порядку.

Підставка для штанг фітнес памп Zelart RK5401C Silver Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Підставка для штанг фітнес памп Zelart RK5401C Silver в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Спортивні стелажі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Спортивні стелажі и купити Підставка для штанг фітнес памп Zelart RK5401C Silver в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Підставка для штанг фітнес памп Zelart RK5401C Silver

Тип Підставка
Розмір 160х81х150 см
Матеріал Метал

* Технічні характеристики Підставка для штанг фітнес памп Zelart RK5401C Silver можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Підставка для штанг фітнес памп Zelart RK5401C Silver

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Підставка для штанг фітнес памп Zelart RK5401C Silver

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →