Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Підставка для штанг Zelart SC-8042A Silver

Код товару: 189115
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelart
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Спортивні стелажі Підставка для штанг Zelart SC-8042A Silver

У вашому спортзалі настільки багато різноманітного спортінвентарю, що це призвело до проблем із його зберіганням? Вирішити питання можна за допомогою підставки для штанг Zelart SC-8042A.

Ціна: 12274 грн
шт

Опис товару Підставка для штанг Zelart SC-8042A Silver

 Призначення

Ця вертикальна підставка для зберігання штанг - універсальне інноваційне рішення, розроблене з урахуванням усіх аспектів традиційних стояків. Завдяки особливостям конструкції, на ній можна розмістити близько 50 грифів для штанг та 20 гантелей. Також передбачено місце для допоміжного та страхувального екіпірування (ремені, атлетичні пояси). Підставка ж займає у своїй практично нульову площу (0.72 м2). По суті, ця стійка допомагає радикально вирішити проблему простору, з якою стикаються багато спортивних залів.
 
Опис
Підставка виготовлена ​​з потужного металевого профілю промислового класу і формою нагадує козловий кран, щозабезпечує їй хорошу стійкість та дозволяє утримувати дуже велику вагу. До стійк приварені гаки з металевого прута, на яких розміщуються грифи. Подібні гаки є і на поздовжніх перемичках – на них можна вішати предмети екіпірування. Подвійні розпірки з боків максимально збільшують стабільність усієї конструкції. До них приварений швелер із косими прорізами для гантелей. Вся підставка забарвлена ​​порошковою фарбою, що захищає її від корозії.
 
Переваги:
Потужна стійка конструкція та якісні матеріали.
Вміщує велику кількість спортивних снарядів.
Практично не займає місця.

Підставка для штанг Zelart SC-8042A Silver Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Підставка для штанг Zelart SC-8042A Silver в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Спортивні стелажі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Спортивні стелажі и купити Підставка для штанг Zelart SC-8042A Silver в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Підставка для штанг Zelart SC-8042A Silver

Тип Підставка
Розмір 178x94x82 см
Матеріал Метал

* Технічні характеристики Підставка для штанг Zelart SC-8042A Silver можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Підставка для штанг Zelart SC-8042A Silver

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Підставка для штанг Zelart SC-8042A Silver

Код товару: 189115
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 189121
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 255977
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →