Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Підставка для грифів вертикальна Zelart TA-8222 Silver

Код товару: 189004
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelart
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Спортивні стелажі Підставка для грифів вертикальна Zelart TA-8222 Silver

Хочете, щоб шанси спіткнутися про гриф і отримати травму у вашому залі дорівнювали нулю? Використовуйте вертикальну підставку (стійку) для грифів TA-8222, щоб забезпечити порядок та безпеку тренувань.

Ціна: 8856 грн
шт

Опис товару Підставка для грифів вертикальна Zelart TA-8222 Silver

 Призначення

Підставка Zelart TA-8222 призначена для зберігання стандартних грифів від штанги. Вона може використовуватись як у маленьких спортзалах, так і у великих фітнес-центрах. У підставці можна вертикально розмістити 9 грифів відразу, причому сама вона практично не займає місця. Завдяки стійці значно простіше підтримувати чистоту та порядок на тренувальному майданчику, але головне те, що подібне рішення сприяє безпеці тренувань – штанги не лежать на підлозі, відповідно ніхто не запнеться про них та не отримає травми.
 
Опис
Виготовлена ​​з товстої листової сталі підставка є масивним коробом без двох бічних стінок. Між нижнім таверхнім листом за допомогою зварювання закріплено 9 металевих «склянок». Саме в них під час зберігання вставляється посадкова втулка штанги. Щоб запобігти втулці від подряпин, у кожну склянку вставлена ​​трубка-вкладиш, виготовлена ​​з міцного пластику. Суцільне рівне дно та ідеальне прилягання посадкової втулки до вкладиша утримують грифи строго вертикально, що поряд із пристойною вагою підставки, не дає їй перевернутися.
 
Переваги:
Забезпечує безпечне, ергономічне зберігання 9 грифів.
Займає невелику площу, легко розміщується в будь-якому кутку.
Підходить для особистого та комерційного використання.

Підставка для грифів вертикальна Zelart TA-8222 Silver Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Підставка для грифів вертикальна Zelart TA-8222 Silver в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Спортивні стелажі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Спортивні стелажі и купити Підставка для грифів вертикальна Zelart TA-8222 Silver в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Підставка для грифів вертикальна Zelart TA-8222 Silver

Тип Підставка
Розмір 44x44x16 см
Матеріал Метал, пластик
Потужність 9 грифів

* Технічні характеристики Підставка для грифів вертикальна Zelart TA-8222 Silver можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Підставка для грифів вертикальна Zelart TA-8222 Silver

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Підставка для грифів вертикальна Zelart TA-8222 Silver

Код товару: 189012
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 189118
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →