Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Підставка для медболів Zelart QJ2006 Black

Код товару: 189012
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Zelart
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Спортивні стелажі Підставка для медболів Zelart QJ2006 Black

Якщо у вашому спортзалі велика кількість медичних м'ячів різного розміру, варто подумати про організацію для них відповідного місця для зберігання. Для цієї мети ідеально підійде підставка для медболів Zelart QJ2006.

Ціна: 8872 грн
шт

Опис товару Підставка для медболів Zelart QJ2006 Black

 Призначення

Складені безладно медичні м'ячі захаращують простір зали, перешкоджають підтримці чистоти, заважають тренуватися і, плутаючись під ногами, можуть бути причиною травми. Щоб уникнути подібних негараздів і при цьому не відмовлятися від ефективних вправ із цим спортивним снарядом, використовують підставки для зберігання медболів. Вони широко застосовуються для організації тренувальних зон у різних спортивних закладах – фітнес-центри, студії йоги, спортзали.
 
Опис
Підставка складається з вертикальної стійки, на яку одягнені чотири полиці для м'ячів. Вони є конструкцією з двох кілець різного діаметра, з'єднаних трьома.перемичками. Покладений на поличку м'яч трохи провалюється між кілець, тому не може впасти. При цьому внутрішні кільця однакові, а зовнішні трохи відрізняються (58, 66, 75, 75 см). Відповідно, через різницю відстаней між кільцями, можна укладати на полиці м'ячі різного розміру. Підставка мобільна, оскільки встановлена ​​на трьох ніжках із коліщатками. При цьому кожне має стопор, що не дозволяє стійці рухатися самостійно.
 
Переваги:
Зручний та естетично привабливий спосіб зберігати медичні м'ячі різного розміру.
Може використовуватись у особистих спортзалах, фітнес-центрах та кабінетах фізіотерапії.
Завдяки коліщаткам стійку легко переміщатипо приміщенню.
 

Підставка для медболів Zelart QJ2006 Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Підставка для медболів Zelart QJ2006 Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Спортивні стелажі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Спортивні стелажі и купити Підставка для медболів Zelart QJ2006 Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Підставка для медболів Zelart QJ2006 Black

Тип Підставка
Розмір 75х75х134 см
Матеріал Метал

* Технічні характеристики Підставка для медболів Zelart QJ2006 Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Підставка для медболів Zelart QJ2006 Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Підставка для медболів Zelart QJ2006 Black

Код товару: 189118
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 318982
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →