Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня PERFELLI HGM 61664 IV

Код товару: 242639
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Perfelli
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня PERFELLI HGM 61664 IV

Вбудована поверхня PERFELLI HGM 61664 IV зроблена з індивідуальним підходом для любителів ретро-стилю. Вона зберігає характерні для своєї лінійки риси, при цьому має ручки, що імітують перемикачі на побутовій техніці минулого покоління.

Ціна: 8213 грн
шт

Опис товару Вбудована поверхня PERFELLI HGM 61664 IV

Вбудована поверхня PERFELLI HGM 61664 IV
 
Дизайнерське оформлення
Модель зроблена з індивідуальним підходом для любителів ретро-стилю. Вона зберігає характерні для своєї лінійки риси, при цьому має ручки, що імітують перемикачі на побутовій техніці минулого покоління.
 
Міцна металева основа
Варкова поверхня PERFELLI HGM 61664 IV має корпус із металу. Він став чудовою основою, т.к. не дозволяє техніці дряпатися чи деформуватися за впливу вогню. При цьому метал також зберігає чудовий зовнішній вигляд, для підтримки якого не потрібно багато хитрощів - найлегше протирання з використанням спеціальних засобівдогляду.
 
Перехідники на балонний газ
Жиклери для переходу на балонний газ є способом використання техніки там, де немає підведення до газової магістралі. Встановивши їх, ви зможете відчути всі переваги одержання вогню саме таким способом. Використовуйте варильну поверхню на дачі за містом, щоб готувати у звичних умовах.
 
4 варильні зони
У вашому розпорядженні 4 конфорки, кожна з яких відрізняється за діаметром: чим він більший – тим потужніша зона нагріву. При цьому ви зможете вибрати потрібний майданчик, тим самим заощадивши витрату ресурсу, а не використовуючи його щоразу по повному незалежно від того, наскільки велике дно посуду. А якщо потрібенмаксимальний рівень жару, то WOK-конфорка з подвійним рядом полум'я дасть вам його.
 
Система контролю витоків
Газ-контроль здатний не дати техніці створити аварійну ситуацію, коли вогонь гасне. У цей момент термоелектрика фіксує зниження температури варильної поверхні та дає сигнал до перекриття газу.
 
Автоматичний розпал
Опція авторозпалювання реалізована за рахунок електричного механізму отримання іскри. Вам достатньо повернути рукоятку, щоб іскра підхопилася газом і утворила полум'я на потрібній конфорці.
 
Надійні чавунні грати
В якості утримувальних конструкцій виробник використовував чавунні тримачі. Вони маютьфігурну форму, яка вигідно вписується у канони зовнішнього оформлення. У той же час вони міцно фіксують посуд над полум'ям, не даючи ємності переміщатися.
 
Купити варильну поверхню PERFELLI HGM 61664 IV Ви можете оформивши замовлення у нас на сайті, а також за телефоном.

Вбудована поверхня PERFELLI HGM 61664 IV Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня PERFELLI HGM 61664 IV в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня PERFELLI HGM 61664 IV в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня PERFELLI HGM 61664 IV

Тип поверхні Газова
Панель конфорту WOK конфорка
Всього пальників, ПК 4
Газовий контроль Є
Матеріал стін Чавун
Автоматичний банк Є
Колір панелі конференцій Білий
Колір кадру Чорний
Розміри (SHG) 61 x 51 см
вага, кг 11.4 кг

* Технічні характеристики Вбудована поверхня PERFELLI HGM 61664 IV можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня PERFELLI HGM 61664 IV

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на PERFELLI HGM 61664 IV

Код товару: 115492
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 132925
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 204008
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →