Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Вбудована поверхня Samsung NZ64T3516QK/WT

Код товару: 242725
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Побудовані -на поверхнях Вбудована поверхня Samsung NZ64T3516QK/WT

Вбудована поверхня Samsung NZ64T3516QK/WT – індукційна варильна поверхня від компанії Samsung. Така поверхня виглядає та працює сучасним чином, підходить під будь-який комплект плити та іншого кухонного ансамблю, працює безперервно та виглядає досить естетично.

Ціна: 10922 грн
шт

Опис товару Вбудована поверхня Samsung NZ64T3516QK/WT

Індукційна варильна поверхня
 
Вбудована поверхня Samsung NZ64T3516QK/WT - індукційна варильна поверхня від компанії Samsung. Така поверхня виглядає та працює сучасним чином, підходить під будь-який комплект плити та іншого кухонного ансамблю, працює безперервно та виглядає досить естетично.
 
Плита оснащена 4 конфорками з Hi-Light елементом, серед яких є овальна конфорка, яка призначена для таких же за формою посудин і має велику потужність.
 
Прямий доступ
Samsung NZ64T3516QK/WT оснащена новою технологією прямого доступу до кожної зони нагріву за допомогою спеціальних слайдерів, які безпосередньо регулюють усіпоказники кожної конфорки. Інтуїтивне використання конфорок та їх керування дозволить стати впевненим користувачем кожному покупцю. Також серед зон нагріву є функція розширеної зони на дві конфорки, яка об'єднує дві конфорки для приготування страв у овальному посуді.
 
Матеріали для використання
Samsung NZ64T3516QK/WT використовує тільки якісні та міцні матеріали, які допоможуть прослужити поверхні тривалий термін служби. Так, плита виконана із загартованого склокерамічного матеріалу. Також плита оснащена індикатором залишкового тепла, автовимкненням та захистом зон нагріву від дітей.
 
Фронтальна панель
Samsung NZ64T3516QK/WT можна купити подоступною ціною та переконатися у приємному співвідношенні ціни та якості. Чорний колір поверхні дозволить використовувати її для всіх потреб, і вона при цьому швидко не забруднюватиметься. Плита буде прекрасним та важливим доповненням до вашої кухні.
 
Купити вбудовану поверхню Samsung NZ64T3516QK/WT ви можете, оформивши замовлення у нас на сайті, а також за телефоном.

Вбудована поверхня Samsung NZ64T3516QK/WT Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Вбудована поверхня Samsung NZ64T3516QK/WT в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Побудовані -на поверхнях купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Побудовані -на поверхнях и купити Вбудована поверхня Samsung NZ64T3516QK/WT в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Вбудована поверхня Samsung NZ64T3516QK/WT

Тип поверхні Варильна поверхня електрична
Панель конфорту Склокераміка
Всього пальників, ПК 4
Таймер каміна Є
Газовий контроль Ні
Автоматичний банк Є
Колір панелі конференцій Чорний
Колір кадру Чорний
Розміри (SHG) 57.5 х 50.5
вага, кг 8.2 кг

* Технічні характеристики Вбудована поверхня Samsung NZ64T3516QK/WT можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Вбудована поверхня Samsung NZ64T3516QK/WT

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Samsung NZ64T3516QK/WT

Код товару: 88323
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 82865
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 65853
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →